за Нас

Нашата маркетингова програма е ключ към по-доброто бъдеще. Има за цел подпомагане на граждани и фирми, както и опазване на околната среда от замърсявания.

Ние предлагаме персонализирана поддръжка в различни операции и развитие. Съчетаваме иновативни и традиционни принципи по обслужване на клиенти с най-съвременни технологии за осигуряване на модерни и навременни, професионални, услуги по преместване. Придържайки се и към индивидуални принципи, които ни дават възможност да надминем конкуренцията и да се изгради пазарен дял бързо. Ние от фирма Кърти, чисти и извозва се стремим към рециклиран, с цел екосъобразност. Нашата дейност не се изчерпва единствено с груби строежни работи от типа на къртене, събаряне, рушене. Ние предлагаме и опаковаме всичкия строителен отпадък, товарим на камиони, след което извозваме до сметището и по този начин увеличаваме ползите за своите клиенти.

Най-добрите цени за къртачни услуги в София!

Всеки канал от предлагани услуги по къртене, събаряне, чистене и извозване се гради на нашето присъствие в мрежата и цялостната общност.

кърти, чисти и извозваНашите маркетингови усилия включват: местен маркетинг и услуги за територията на град София и околността; маркетингови инициативи и осигуряване на най-добро качество; конкурентни цени на предлаганите пакетни услуги; мотивирани и целенасочени професионалисти.

Нашата пакетна услуга „кърти чисти извозва“, включва къртачни услуги, къртене на бетон, почистване и извозване на строителни отпадъци.

Ние с гордост предлагаме широка гама от услуги, за да помогнем на нашите клиенти да постигнат своите цели за увеличаване на отклоняването на материали от депата и следваме най-добрите практики по отношение на устойчивостта на околната среда. Всичко това, чрез нашите операции на място и нашите инвестиции в ефективни технологии. Ние оценяваме възможността да ви служим и непрестанно да прогресираме отвеждайки всяка работа до краен резултат.

 • Тези момчета са професионалисти. Дойдоха, изкъртиха ми подпрозореца, изчистиха всичко, натовариха и извозиха. И всичко това по-бързо от обещаното. Супер са!!!

   

  Сашо Кънчев
 • Мазето ми е като ново!!! Само няколко часа и няма и спомен от боклуците с които не пълно. Никой от блока не разбра, че се работи и изнасят болуци (даже и досадната съседка от 2-рия етаж :) Благодаря ВИ!

  Петър

„Кърти-чисти-извозва”® е услугата за едно добро начало на Вашия ремонт, преустройство или строеж. 

 • С какво искате да започнем?
 • Какво ремонтирате, преустройвате, строите?
 • Кое трябва да се изкърти, изчисти и извози?
 • Кога и как искате да го направим, специално за Вас?

Обадете ни се на телефони 0988 970 271 и 0879 688 957, за да:

 • получите информация за „Кърти-чисти-извозва”® и за нашите услуги;
 • обсъдим Вашия случай и, ако имате нужда, да Ви консултираме; 

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57