Готвенето на храна навън и яденето навън е прекрасно занимание, особено когато е хубаво времето. Може да приготвяте най -добрите рецепти за скара с напитка в ръка, наслаждавайки се на гледките. Но всичко това може да ни създаде и много главоболия. Например, ако постоянно трябва да ходиш до кухнята вътре и да взимаш храна и консумативи би довело до много нерви с това обикаляне навътре-навън. Ако готвите навън с всички основни неща под ръка е нашата идея за лятна кухня на двора с барбекю.

Външна кухня - Направа на барбекю в градината

Цената за изграждането на външна кухня варира в зависимост от избраните от вас материали и уреди. Уредите и покритията на открито трябва да бъдат изградени така, че да издържат на всякакви условия. Ако нямате кухня на открито, за направа на барбекю в градината може да създадете импровизирано пространство, като използвате достъпни и евтини предмети: маса с равна повърхност за подготовка, многоетажна бар количка или рафт за съхранение и скара.

Домашна пещ за пица в лятната кухня

Всеки обича пица и какво по-хубаво от това да имате домашна пещ за пица в лятната кухня. В нея ще можете да готвите и месо, риба и други вкусотии.

Газово барбекю за тераса

Има всякакви варианти и идеи за кухня на открито. Представяме ви вариант на прекрасна кухня на открито с газово барбекю за тераса и бар столове от страни. А може да сложите и голяма маса с много столове, за да събирате компания за партита за гледане на футбол или просто да съберете и изненадате роднини и приятели.

Каменна външна кухня - изграждане на барбекю от камък или тухли

Актуалност за външни кухни е съчетанието на дърво и камък. Какво по хубаво от каменна външна кухня. Изграждане на барбекю от камък или тухли е перфекто дизайнерско решение съчетано с дървени перголи, които хем ще крият от любопитни очи, хем ще правят сянка.

Открита лятна кухня от палети

Всеки се опитва да се наслади на компанията на своите близки от семейството или да се забавлява с приятели. Всички се чувстваме щастливи, докато разговаряме с приятели, но яденето и пиенето е задължително за всяко парти, за да има максимално забавление и наслада. Практично решение за това би било да си направите открита лятна кухня от палети и рециклирани дървесини.

Кое е най-важното за градинско барбекю за открита кухня

Най-важното за градинско барбекю за открита кухня е да имате хладилник или точно такива хладилни чекмеджета, за да имате винаги под ръка студено питие за горещите летни дни.

Дизайнерско и практично решение за градинско барбекю

Още една идея за лятна кухня е да направите кухненски шкафчета с колелца, за да могат да се движат свободно. Ако обичате да правите партита и да имате гости, отлично дизайнерско и практично решение за градинско барбекю е да си направите черна дъска, на която да си пишете задачите, а защо не и менюто.