Извозва на най-добри цени

Една от най-неприятните работи след ремонт е почистването и извозването на строителни отпадъци.

Това са едни от най-търсените услуги от софиянци след приключване на строителство или реконструкция. Не всеки знае, че има специална наредба за управление на отпадъците във всяка община. Цяла глава пета от Наредбата на Столична община регламентира специално извозването на строителни отпадъци. Нашата фирма е законно лицензирана да извършва след услугите си по къртене или почистване, и задължително извозване на събраните отпадъци, сортиране и депониране на всякакъв тип останки от ремонт, или опразване на тавани, мазета, гаражи и пристройки от стари и негодни мебели, уреди, железни конструкции, варели, автомобилни гуми, пластмасови или дървени останки от какво ли не. За всеки от изброените тук отпадъци съществува отделна глава в Наредбата на Столична община и ние имаме всички законни разрешителни да извозваме тези ненужни купища боклук до място за рециклиране или депониране в законно сметище.

извозване на строителни отпадъци

За тази цел Кърти-Чисти-Извозва притежава собствен транспорт, дългогодишен опит и мотивирани работници.

Грижейки се за вашите отпадъци, ние се грижим за ред в жизненото  пространство и не по-малко важно – и за чистотата на българската природа. На изключително ниски цени за такава трудоемка и мръсна услуга, ние ще извозим всеки ваш излишък, за да избегнете солените глоби на общината.

Много хора се сблъскват с друг род ангажименти - почистване на химически отпадъци от работните места в производства и администрации.

Това е процес, който изисква нещо повече от вода и кърпа, за да се осигури успешен и видим резултат. Тази дейност се нуждае от почистващи машини и контейнери, високотехнологична и мощна техника, както и камиони за извозване на целия товар. Изрезки от шивашки и обувни цехове, често свързани с вредни лепила, бои, химикали или пък купища стари гуми, масла, киселини и акумулатори от сервизи и гаражи, остатъци от химически почистващи препарати, електрически батерии, електроника и купища хартия от административните сгради, са с приоритет за нашите екипи по извозването.

Неправилната употреба на битова химия, лекарства, изгоряла мазнина, оцветители и химикали, крие опасност за живота на човека и природата. Да бъдем осъзнати и отговорни за сложността и трудността при сортирането и обработката на опасни вещества, вече е напълно наложително.

Наемайки ни, вие получавате качество на работата и контрол над хаоса. Извозването на отпадъци се извършва само до специално отредени за целта места. Нашият професионален екип по отстраняване и изхвърляне на отпадъци ще се появи във вашия дом или офис и в рамките на минути и с подходящия транспорт ще извози всичко непотребно от там.

За да се отървете от всякакви струпани отпадъци и това да бъде технически обезпечено и по-организирано, е важно да се доверите на фирма по почистване и извозване. Всички извозени строителни отпадъци биват обезвредени, съгласно изискванията на екологичните норми на  организациите за реда и чистотата.

 Изхвърляне на отпадъци от складови помещения – е необходимост за множество частни фирми, които се нуждаят от специални контейнери за изхвърляне на бракувани и ненужни стоки. Наемайки ни, вие получавате качество на работата и контрол над хаоса. Изхвърляне на отпадъци се извършва само на специално отредени за целта места.

Полезна информация -  услугите ни по къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци и боклуци в София и района, ще ви помогнат да освободите място на вашите производствени площадки или нежилищни помещения. Ние имаме опит в почистването и извозването на отпадъци от дворове в столицата и вилните зони. А също и всичко ненужно, като се започне от центъра - фирмени офиси и пространства, стерилни лаборатории и болнични заведения, търговски обекти и складове и много други, подлежащи на почистване чак до промишлените и вилните зони в покрайнините на столицата.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете
формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57