Интелигентните технологии и устройства продължават да навлизат все повече в нашия живот и ни помагат да постигнем все по-добър начин на живот. Следователно превръщането на Вашия дом в интелигентен дом е едно от най-добрите решения, които можете да вземете, за да подобрите драстично качеството си на живот.

Ние от КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА знаем, че Вашето свободно време е изключително ценно и поради тази причина решихме да подберем някои идеи, за това как да автоматизирате някои процеси у дома.

Интелигентно осветление

Добавянето на интелигентни електрически крушки към Вашия дом е чудесен начин да направите дома си умен и удобен. С помощта на някои приложения на Вашия смартфон можете да контролирате всички интелигентни крушки в дома си с гласово управление или чрез натискане на бутон от дистанционно управление. Също така можете да контролирате осветлението във всяка една стая на Вашето жилище. В зависимост от закупената от Вас интелигентна електрическа крушка, можете да осветите стаята в какъвто цвят пожелаете. Това е чудесен начин да промените настроението си, според дейността си.

Интелигентен говорител

Какво по-удобно от това да извадите смартфона си и да кажете „приглуши светлината“, като в залата за кино и Вашия интелигентен говорител да го стори. Това устройство Ви позволява да автоматизирате всички смарт устройства във Вашия дом. Той е мозъкът на Вашия „умен дом“, свързвайки се с всяко едно умно устройство или уред.

Интелигентен термостат

Инсталирането на интелигентен термостат е чудесен начин да автоматизирате температурата в целия си дом. Просто му кажете да увеличи или намали температурата или го направете ръчно от Вашия смартфон и той ще го направи.

Прахосмукачка робот

Прахосмукачките днес станаха толкова технологично усъвършенствани, че могат да работят сами без необходима човешка намеса. Висококачествените прахосмукачки роботи имат страхотни сензори, които ги навигират и почистват дома Ви интелигентно и изцяло автоматично.

Умни щори

Инсталирането на интелигентни щори е чудесен начин да направите дома си по-изискан и стилен. Те ви помагат да автоматизирате управлението им чрез докосването на Вашия смартфон или с гласово управление, в зависимост от избора Ви на устройство.

Превръщането на Вашия дом в интелигентен не е лесна задача. Но с всяка изминала година тези технологии все по-усилено навлизат в нашето ежедневие. Умните устройства стават все повече, търсенето става все по-мащабно, цените са разнообразни. Интелигентните устройства могат да Ви помогнат да управлявате дома си по-ефективно и да спестите пари от сметките за електричество.