В днешно време има много начини да преобразите стените у дома, с цел да се откроят от останалите пространства. Днес ние от Кърти Чисти Извозва избрахме да Ви представим няколко варианта за това как да подобрим интериора с каменна стена.

 

Облицоването на стени с камък може да изисква повече средства и време, но накрая резултата определено си заслужава.

Камъкът е изключително здрав и дълготраен материал, той може да намери предназначение във всяка една стая на Вашия дом, може да се комибинира и с други материали и да се постави както в дома, така и в градината.

 

Ако сте от хората, които се притесняват, че каменната стена ще създаде студено усещане в дома, абстрахирайте се от тази мисъл, напротив, каменните облицовки също могат да бъдат изолирани, могат да се поставят растения, ярко и топло осветление, което да затопли визуално помещението.

За тези от Вас, които искат да вградят каменна стена в хола си, Ви препоръчваме ако разполагате с камина да облицовате стената зад нея, както и да монтирате телевизор над нея. Така още с влизането във Вашия хол стената ще изпъква на преден план.  Можете да изберете различни цветни плочки, които харесвате, за да създадете желаното от Вас оформление.

 

Ако търсите по-бюджетен дизайн, можете да използвате циментови камъни. Можете да ги оформите, като ги начупите и малките парченца поставите на стената.

Ако Ви привлича рустик стила Ви предлагаме още един вариант, с който можете да декорирате Вашия дом. Използването на естествени цветни големи камъни също е много добър вариант.

Искате да добавите каменна стена в кухнята? Каменната облицовка би изгледала страхотно, в кухненското обзавеждане, като я използвате за гръб на кухненския плот.

Направете грандиозно първо впечатление, като добавите каменна облицовка в коридора, така още с влизането Вашите гости ще бъдат очаровани.

 

Независимо дали ще декорирате една или няколко стени, очарованието на естествения камък е неоспоримо.