Контейнери за строителни отпадъци на най-добри цени

Ние сме готови да помогнем на нашите клиенти, които са решили да правят ремонт, да събарят стени или цели сгради.

Ние се стремим към максимално намаляване на отпадъците, като безопасна, чиста, надеждна и професионално отговорна дейност по къртене, чистене и извозване в София. За целта предоставяме контейнери, както и извозваме целия строителен боклук след къртачни дейности.

Строителните отпадъци се състоят от нежелани и често неизползваеми втори път материали – тухли, вар, цимент, парчета желязо и бетон, изолация, пирони, кабели от ел. инсталация, арматурно желязо, както и отпадъците, произхождащи от подготовка на обекта като драгажни материали, пънове и чакъл. Строителните отпадъци могат да съдържат олово, азбест, неразложими кабелни изолации, пластмаси, стъкло или дори опасни химически вещества. Някои компоненти в строителните отпадъци, като гипсокартон, са опасни, след като се депонират. Гипсокартонът се разбива в специални депа и от него се освобождават сероводород и токсичен газ. Всичко това налага стриктни мерки по товарене, извозване и изолиране на подобен род отпадъци.

контейнер за строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци се използват при изхвърляне на големи късове и обеми от  строителни отпадъци.

Капацитетът им е от значение, с цел не само съвместимост, но и безопасно  извозване до определеното за целта място за сортиране и депониране на всички строителни отпадъци. Ако и на вас се налага да потърсите подобен род услуги, то спокойно може да се доверите на нашите опитни специалисти. Ние предлагаме контейнери за строителни отпадъци с различен обем и капацитет на вместимост, спрямо спецификите и нуждите на всеки клиент.

Замърсяването на околната среда с опасни частици от химикали и строителни отломки е обезпокоително за всеки. Станете част от едно здравомислещо общество и помислете за правилното изхвърляне на строителния боклук още сега.

 Услуги по разрушаване, събаряне на сгради и стени и къртене на бетон и мозайки изисква сериозно почистване след себе си. Това е задължителна наша дейност, която вече години наред прилагаме към всяка друга наша услуга, но и отделно в полза и за облекчение на нашите клиенти. Винаги събираме след себе си произведените количества отпадъци в специални за целта оразмерени чували, товарим ги на собствения си автомобилен транспорт и ги превозваме до законни сметища.

За още по-голямо улеснение на клиентите предлагаме и наемане на контейнери за боклук.

Всички наши служители са професионалисти и добре обучен в почистване и организиране реда в къщи, търговски и промишлени сгради, след ремонтни или демонтажни дейности.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете
формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57