Кърти бетон на най-добри цени

банер кърти бетон Основните характеристики на нашата работа са събрани в една дума – „бизнес на разрушението“. Без този първичен разрушителен процес, не биха били възможни реконструкции, модернизации, разширяване или преразпределение на пространството не само в дома, но и в административни, обществени, производствени сгради.

Професионално къртене на бетон в София

Ние сме това, което другите ще бъдат след време - екип с дългогодишен опит в къртачните услуги. Разрушаваме професионално и бързо прегради и настилки в частни домове, апартаменти, офис сгради, производствени халета и складове. Компанията ни извършва демонтаж на стени и прегради от различни материали - може да е тухла, бетон или панелни стени, настилки и облицовки от теракота и фаянс и др.

И не на последно място – на най-ниски цени, достъпни за всеки клиент. Защото ние се стремим да градим доверие и зад гърба ни да остават само доволни клиенти, които да се обърнат отново към нас при нужда. Вие, нашите доволни клиенти, сте гаранция за дълголетие на нашия „бизнес на разрушението“.

Нашата работа изисква хора с познания за конструкцията на сградата, вида на материала, инсталациите и тръбопроводите, кръстосващи стени и подове. Затова преди започване на демонтаж на стени и прегради, нашите експерти ще извършат оглед на всички съоръжения, за да установят  материала, точните параметри и изискваните промени, преди разрушаването на стена. Така работата ще бъде свършена правилно, безопасно и професионално.

Нашата фирма за къртене на бетон извършва комплексна услуга и затова накрая ще бъдат  почистени и извозени строителните отпадъци от процеса със собствен транспорт и ще бъдат депонирани в законно регламентирани за това сметища.

снимка разбиване на бетонОсновно къртене и демонтаж на стени и прегради при реконструкции е необходимо задължително да се извършва от хора със специализация и дълъг опит. Познаването на видове конструкции, видове материали, употребата на съвременни инструменти и машини и умелото боравене с тях, са приоритет в работата ни. Нашите работници са добре обучени, а експертите ни ще направят всичко възможно, за да осъществят къртенето, без да се навреди на цялостния интериор. Така с минимум поражения се постига максимум обновяване и функционалност в предназначението на помещенията.

И тъй като законът не позволява и наказва с глоби изхвърлянето на отломки и строителни отпадъци в кварталните контейнери, ние организираме работата си така, че да почистим след себе си, а чувалите с отломки и боклук да извозим със собствен транспорт до законно сметище, което улеснява клиентите ни допълнително.

Чрез поръчка на услугата ни събаряне на стени и прегради в нашата компания, вие със сигурност ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила за безопасност и норми в строителството. Ще получите безплатен оглед и предварителна оценка на място, а ценовата ни листа е на ваше разположение в този сайт.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време! Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за Кърти бетон

Къртачни услуги
Име на услугата Цена лв.
Къртене на бетон 15 - 25 лв./м3
Къртене на тухла 1.90 лв./м3
Къртене на фаянс, теракота 0.90 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 0.90 лв./кв.м.
Къртене на замазка до 5 сантиметра 0.90 лв./кв.м.
Къртене на замазка над 5 сантиметра 0.90 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 0.90 лв./кв.м.
Къртене на мазилка 0.90 лв./кв.м.
Къртене на бетон линеен метър 10 лв./л.метър
Къртене на YTONG 0.90 лв./кв.м.
Пробиване на отвор за врата в бетон 10 лв.
Изнасяне на строителни материали с наши чували - тегло 20 – 25 кг. от всички етажи с асансьор - 0.40 лв.
Изнасяне на строителни материали с наши чували - тегло 20 – 25 кг. без асансьор х 0.40лв./етаж лв.
Качване / пренасяне на материали 0.40 лв. на етаж
Цена за минимален ангажимент - 10 лева.

Професионални къртачни услуги и разрушаване в частни домове, апартаменти, офис сгради в района на град София от „Кърти-чисти-извозва”®

повече за Къртене ...

„Кърти-чисти-извозва”® предлага чистенето на строителни опадъци и боклуци, след направен груб строеж, ремонтни работи и къртене на стени в бетон.

повече за Чистене ...

„Кърти-чисти-извозва”® предлага извозване на строителни отпадъци, изхвърляне на отпадъци и отстраняване на строителен боклук...

повече за Извозване ...

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57