Кърти Перник

Кърти Чисти и Извозва в Перник

Кърти, Чисти, Извозва в Перник

Вече от много години услугите на нашата фирма успешно се прилагат в Перник. Не само близостта му до столицата беше решаващо за разширяване на дейността ни. С укрепването на фирмата и натрупания опит ние можехме да си позволим да предложим качествени къртачни услуги и почистване извън първоначалната си сфера на действие. И изборът ни беше – Перник. Днес сме много доволни, че успешно работим в сферата на грубите строежи и ремонти в Пернишко. Цялостно разрушаване на сгради или отделни стени и прегради, къртене на кухня, баня или коридори, дворна зидария и др. Няма да ни се опре нито една конструкция, независимо от материалите.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!

Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете

формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Кърти Перник

Цената винаги има значение, знаем това и при нас ще намерите най-подходящите за вашия бюджет цени, промоционални пакетни услуги, по договаряне при големи по обем поръчки.

Потърсете ни и ще получите бонус - безплатен оглед на място, при което наш специалист ще ви консултира за необходимите действия, оптимални срокове и цени.

Качеството е гарантирано, професионализмът е на високо ниво, срокът за изпълнение възможно най-кратък, цените – точно като за вас!

 

Какво предлагаме на нашите клиенти:

Кърти в Перник – демонтаж и къртене на разнородни конструкции и материали, изискващи специфични познания и умения, употребата на съвременни технологии и инструменти, и не на последно място – мотивирани, обучени и добре сработени екипи. Цялостно разрушаване на сгради или отделни стени и прегради, къртене на кухни, бани или коридори, дворна зидария и др. Няма да ни се опре нито една конструкция, независимо от тухли, бетон, панелни стени, метални конструкции, парапети, стълби и оградни решетки. Къртене на мазилки, подови настилки - мозайка, теракота, фаянс, прегради от гипсокартон, пенобетон и други, в жилищни и бизнес сгради лежат в основата от дейността на фирмата.

Чисти в Перник  – всяка строително демонтажна дейност е свързана с големи количества строителни отпадъци, някои от тях могат да бъдат опасни за човешкото здраве. За тази цел ние от Кърти, чисти, извозва работим, спазвайки най-високи стандарти за обезопасяване и почистване, както и извозване до регламентирани за целта места. Строгите изисквания и  екологичните разпоредби на общината ни задължават да почистим, сортираме и изнесем всички строителни отпадъци от обектите, които обслужваме.

В услугата чистене влиза и почистване на ненужни вещи и боклуци от тавани, мазета, гаражи, дворове. От това можете да се възползвате при основното пролетно почистване на дома.

Освен остатъци от ремонтни дейности и къртене, ние можем да почистим и отпадъци от производството на малки фирми, търговски обекти и складове – изрезки от кожи, платове, пластмаси, метали, бракувани стоки от търговски и складови обекти и др. Едно от най-новите екологични изисквания е и събирането на опасни химикали от бита и администрациите – битова химия, батерии и лекарства, почистващи разтворители, лепила, бои, отпадъчни мазнини и масла, акумулаторни киселини, основи и мн.др., за които вече има изградени специални депа у нас.

Извозва в Перник – опазването на природата и обществените терени от замърсяване е най-висока цел на човечеството. Всеки знае, че има специална наредба за управление на отпадъците във всяка община. Ние от Кърти, чисти, извозва поемаме ангажимента след къртачни дейности и събаряне на стени или цели сгради, не само да съберем и почистим, а и да извозим струпаните тонове строителен материал и други отпадъци до законно установените за това сметища. Вече е задължителна и практиката за разделяне и рециклиране на възможните за това отпадъци, преди да бъдат депонирани на сметището. За тази дейност разполагаме с необходимия транспорт и разрешителни за извозване.

Асфалтира Перник – една от специализациите ни в последните години беше къртене или полагане на асфалт. Това е много специфична и изискваща подробни познания за материала и технологията работа, според нуждите налага машинна или ръчна изработка и все по-често се търси от частни лица, фирми, търговски и складови зони. Технологията и опитът ни в ремонтиране на съществуващи или изграждане на нови асфалтови алеи, технологични площадки, паркинги и други, ни позволяват да осъществим вашите идеи за екстериор на пространството около домове, вили, бизнес сгради, складове и др. Разполагаме с всички необходими машини, опитни работници и възможност да ви освободим от всякакви грижи за доставка на горещ асфалт или аматьорски опити да запълните някоя дупка в прилежащия ви терен. Просто позвънете и поръчайте тази услуга при нас, за да е извършена точно, срочно и на приемливи цени.

Защо да се доверите на нас:

Започнахме от нулата, но силно мотивирани да се развиваме в една трудоемка, непривлекателна за всеки, но много необходима сфера на дейност. Подбран и сплотен екип от съмишленици стартира с организиране на различни дейности за битови, по-малки частни, а постепенно и по-мащабни промишлени проекти в сферата на къртачните и демонтажни услуги.

Развитието и усъвършенстването на компанията заложихме в стриктното изпълнение на съществуващи строителни и монтажни изисквания, непрекъснато обучение, закупуване на съвременни инструменти и машини, въвеждане на нови техники на изпълнение, свързаност на процесите до затворен цикъл. За дългия срок от съществуването ни много неща се промениха: експертите ни вече са с най-високо ниво професионална квалификация; старите технологии са заменени с нови строителни технологии; безпрецедентното изхвърляне на отпадъци в старите открити сметища вече е минало и днес се изискват сертифицирани познания за управление на отпадъците и точна процедура при депониране в лицензирани сметища.

Навлязохме и във високите технологии – клиентите ни вече имат възможността да ни намерят в интернет, да поръчат услугите ни онлайн, да видят как работим чрез нашия сайт.  Днес екипът ни е горд с постиженията си, с доверието на доволните клиенти, които оставаме след себе си и с множеството дългосрочни партньори в нашия бизнес.

Станете и вие един от тях – потърсете ни при първа необходимост! За най-добри цени и оферти по къртачни работи се обадете на Къртачи Перник.

 

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57