Трябва да сте наясно, че строителните отпадъци като стар бетон, тухли, ненужен стар асфалт не могат да се изхвърлят на улицата или около контейнерите за смет. Затова ние ще ви покажем начини за повторна употреба на строителни отпадъци.

Варианти за възстановяване на стар бетон

Направете пътеки или стъпала – Пътеките в двора са много важни, ако не искате да се окаляте и измокрите, докато обикаляте по двора на къщата или вилата си. Вариант за възстановяване на стар бетон и за да избегнете калта е като си направите пътеки или стъпала от стария бетон. Може да създадете алеи, с които да достигнете до нужното Ви място.
Градинска пейка от бетон – Начин за възстановяване на стар бетон и повторното му използване е чрез ненужни бетонни блокчета и дървени греди да създадете градинска пейка от бетон за двора. Боядисайте я и добавете възглавници за повече стил.

Изграждане на подпорни стени – Начини за повторна употреба на строителни отпадъци е като ги използвате за изграждане на подпорни стени. Подпорната стена може да създаде впечатляващо въздействие на екстериора на вашия двор. Може да се заемете с изграждане на подпорни стени като използвате старите камъни, за да придадете автентичен вид на вашия екстериор.

Създаване на фонтан или езерце в двора – За направата на фонтан или езерце не са необходими професионални умения и можете да ги направите като използвате ненужния стар бетон или ненужните камъни и гуми, които не искате да изхвърляте. С езерцето може да заложите на камъните и бетона за направата на каменна декорация. Още един начин за повторна употреба на строителни отпадъци, с което може да впечатлявате.

Създаване на алпинеум – За да създадете прекрасни композиции от растения и камъни може да използвате старите и ненужни камъни и бетон. За създаване на алпинеум не е нужно да имитирате точно алпийските хълмове, а е нужно да използвате въображението си и според това, което имате да създадете нещо по ваш стил.

Ако не ви се занимава и нямате време за всички тези идеи, то ние от Кърти Чисти Извозва разполагаме със собствени камиони и разрешителни за извозване строителни отпадъци в законни сметища.