Полагане на асфалтова настилка на най-добри цени

Полагане на асфалт е една от основните услуги на фирмата ни. Разполагаме със собствена техника за полагане на асфалт и квалифицирани за това работници. Полагаме асфалт на пътища, частни алеи, дворове, паркинги, детски площадки, спортни съоръжения. Разполагаме със собствена механизация – валяци, и машини за полагане на асфалт.

Предлагаме също полагане на закупен от нас или закупен от клиента асфалт. Цените са гарантирано конкурентноспособни за този вид услуга.

Тънкости в асфалтирането

Полагане на асфалт е технология, която може да изпълнява само специализирана за това компания. Асфалтът се е поставя в два слоя и се доставя горещ. Затова, ако решите, че трябва да имате асфалтова писта, предвидете и професионалисти, които качествено да я изработят.

снимка полагане на асфалт

Цената ще се повлияе от местоположението на обекта и някои допълнителни условия: премахване на стара асфалтова база, цена на асфалта в завода-производител, а също и необходимостта от доставка на трошен камък, чакъл и пясък, възможности за рециклиране на изкъртения стар асфалт, или повторната му употреба обратно на земята.  

Полагане на асфалт трябва да се направи в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалтът е склонен да повтаря профила на повърхността, върху която е поставен.

А нали не желаете вашата алея или площадка скоро да се нагъне като някои магистрали?

След полагането на асфалта, не е нужна почти никаква поддръжка. И да се повреди някъде повърхността, този материал позволява лесно да се ремонтира. Въпреки това е добре да знаете, че под горещото слънце той омеква и при точкови натоварвания се създават депресии в повърхността (хлътване). Прясно излят асфалт има нужда от два-три дни до пълно втвърдяване. Едва след това може да се използва по предназначение.

Полагането на асфалт е един от най-ефективните начини за изграждане на качествена пътна  настилка, когато стриктно се спазват последователността на технологията и точните пропорции в използваната смес. Професионално направена пътна настилка гарантира дългосрочната употреба и облекчен ремонт при механична повреда на пътното платно.

Почистване на работната зона и ръчно полагане на асфалт

Когато е необходимо, ние ще извърши полагане на асфалт и ръчно. За да стане това, предварително изравняваме земната основа, валираме първият пласт от едрокаменен чакъл, после се разтоварва асфалтът на предварително избрано място, за да бъде сместа след разтоварването достатъчно близо до мястото на неговото полагане.

Сместа се разпределя с лопата, така че да не стане ронлив или обратно да се удебели пластът.  Това е много важно условие за осигуряване на равномерност на покритието.

Полагане на асфалт се прави равномерно. Дебелината на слоя в насипно състояние след заравняване трябва да отговаря на посочената дебелина на покритието. Пластът при ръчна инсталация е 1,25-1,3 см. Горещата смес се изравнява с напречни профили ленти, предварително проверени с дървен шаблон. След това можете да продължите към уплътняване и валиране. Всички метални инструменти, който се използват в полагането на асфалта, са  предварително загряти, за да не създават твърди грудки.

Нашата фирма Кърти, чисти, извозва ви предоставя:

* адекватна цена

* високо качество на полагане

* краен срок за изпълнение

* високо квалифициран труд

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!

Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете

формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57