С течение на времето кариерата ви напредва, семейството ви се разширява и идва време, когато домът ви се нуждае от допълнително пространство било то за домашен офис, кабинет или детска стая. Преместването в по-голямо жилище може да реши този проблем, но не всеки може да си позволи цените за по-голям недвижим имот. В домовете, където балконът се разглежда като празно пространство е възможно преустройство на апартамент. Тогава нашите съвети как да превърнем балкон в стая наистина могат да помогнат.

Идеи за балкон стая - как да направим балкона в детска стая

Ако вашето семейство се увеличава, то всеки би било хубаво да си има своя стая. За жалост някои апартаменти не позволят разширение с още една стая, но пък други имат тази опция. Затова ще ви покажем няколко идеи за балкон стая.
Възможността да имаш излишен балкон е голям плюс и още повече, ако знаем как да направим балкон в детска стая. Ако вашия апартамент е от тези, които могат да се преструктурират ви даваме идеи за балкон стая. Ако стаята към балкона е достатъчно голяма, може да вземете малко пространство от нея и да добавите към новата детска стая. За тази цел Ви трябва фирма за къртене на стени, която ще ви помогне да съборите старата стена, за да изградите нова. След това трябва да зазидате балкона и да сложите подходяща дограма и прозорци за стаята. За преустройство и ремонт на детска стая трябва да планирате да има достатъчно пространство за всички играчки и пособия на вашето дете, а за обзавеждането може да разгледате нашата статия за тенденции в интериорния дизайн на детска стая през 2020/2021.

Ремонт на апартамента - съвет за преустройство на балкон в кухня

Ако апартаментът ви се състои от хол, кухня и спалня, за ремонт на апартамента за допълнителна стая, можете да освободите кухнята , като я приобщите към хола. Още един съвет за преустройство на балкон в кухня е като приобщите балкона към хола и го направите в кухня. Така ще направите всекидневната по-просторна.

Как да превърнем балкон в кабинет или домашен офис

Ако се чудите как да превърнем балкон в кабинет или домашен офис, то всичко, което трябва да направите е да проектирате оформлението, така че да има достатъчно работно пространство и достатъчно място за съхранение, за да не е претрупано. Не забравяйте да оставите място за движение. За да направите балкона в офис е по лесно, отколкото в детска стая, защото офисът може да е по-малък, докато детската стая изисква повече пространство. Креативността и въображението са най-важните неща, за да превърнете вашия балкон в кабинет или домашен офис.