Без значение с какъв бюджет разполагате можете да се насладите на функционална и модерна кухня. Изграждането на добра кухня с малко пари е най-вече въпрос на балансиране на наличния бюджет. Ние от Кърти-Чисти-Извозва.com подбрахме за вас няколко хитринки, за това как да направите ремонт на кухня с малко пари.

Когато ви предстои ремонт на кухня е необходимо първоначално да отделите необходимото време, за да уточните и систематизирате какво искате, от какво имате нужда и какъв е точния ви бюджет, т.е. трябва да имате план за действие. Това важи, както за малките евтини кухни, така и за по-скъпите. Направете списък с всичко необходимо: дали имате нужда от нови домакински уреди, плотове, под, осветление и т.н. .

Евтини домакински уреди

Уредите от най-висок клас, най-вероятно няма да са ви по джоба, затова заложете на по- евтини домакински уреди. Това, че са на по-ниска цена не означава, че са непотребни или че няма да издържат дълго време. С правилна употреба и редовно почистване, живота на евтините домакински уреди може дори да надвиши и най-скъпите такива.

Ремонт на старото кухненско обзавеждане

За да намалите максимално количеството разходи, ви съветваме да се придържате към настоящото разположение на кухнята. Опитайте се да направите ремонт на старото кухненско обзавеждане, като леко го освежите. Можете да облицовате старите кухненски шкафове с ново мебелно фолио, да ги пребоядисате или пък да ги смените напълно, заедно с кухненските дръжки. Кухненското обзавеждане заема около 70% от цялата кухня, а след освежаване на шкафовете, ще изглежда така все едно сте сменили цялата кухня.

Боядисване на кухня

Най-лесният и бърз начин да освежим кухнята това е като я пребоядисаме. Боядисването на кухненските стени е най-бюджетния вариант, с който можете значително да я подобрите.

Проект Направи си сам – ремонт на кухня

Проектите тип „Направи си сам“, а в нашия случай – ремонт на кухня – ви позволяват да плащате единствено за материалите и спестявате разходите за труд. Има много дейности, които с малко повече умения и знания, можете да се справите без проблем сами: отстраняване на корници, махане на стари тапети, боядисване на стени и други.

Не забравяйте, че има дейности, които ако не сте професионалист не бива да ги предприемате, тъй като можете да рискувате вашия и живота на вашите близки. В такъв случай, най-добре е да потърсите професионалист, който ще извърши дадената услуга качествено и безопасно.

А при необходимост от Кърти Чисти Извозва услуги в София, не забравяйте, че ние сме винаги насреща, за да ви помогнем в ремонтните дейности.