Всички ние си имаме изграден модел за мечтаната от нас къща. Някои предпочитат голяма къща с огромна градина, панорамни прозорци, всичко това облечено в абсолютен лукс, други нямат толкова големи амбиции и предпочитат по-малка изолирана къща в гората. Хора много, желания всякакви, както обичаме да казваме. Ние от Кърти Чисти Извозва, решихме да ви дадем плод за размисъл, с който да отпуснете въображението и да Ви налегне вдъхновението със селекция от мечтани къщи, които сме подбрали специално за Вас.

Тази къща-мечта е първото ни предложение. Бетонът, стъклото и дървото са основните материали, използвани в целия проект. Въпросната къща се намора в Португалия, а големите й прозорци сочат към морето. Най-привлекателното тук са двата басейна, които се отразяват един в друг.

Дали има нещо по-привлекателно от това да живееш насред тропическите гори, заобиколен единствено от буйна зеленина и красиви дървета около себе си. Или да имаме безкраен басейн на покрива и да се възхищаваме на гледаката от огромната тераса, с която разполагаме. Собствениците на тази къща, не трябва да избират, защото имат всичко това. Представяме Ви втория ни избор за Вас.

Третото ни предложение е Еко вила на брега на морето. Тази къща може да не изглежда, толкова впечатляващо, колкото останалите, но Ви уверяваме, че си има своя чар. Това е страхотно място за прекаване на меден месец или роматични бягства и усамотение далеч от забързания свят. Къщата е буквално на брега на морето, което би Ви предлага от своя страна спокойни и релаксиращи гледки. Вилата е 110 квадратни метра и разполага  фоайе, хол, кът за спане и баня. Абсолютно достатъчно според нас.

Следващото ни предложение е отправено към природолюителите. Мястото, на което е построена тази къща, в дълбока гориста местност. Къщата се намира във Вашингтон, където последните години е претърпяла редица реконструкции, за да изглежда така, както днес я виждаме. Новият вариант на къщата е доста по-съвремен, модерен, с панорамни прозорци и луксозния басейн, който е добавен.