Събаря и разрушава сгради на най-добри цени

Най-мащабната и изискваща специални познания по технологията за безопасно къртене е услугата ни за събаряне на сграда. Фирма Кърти, чисти, извозва има вече много години опит, оборудвани сме с най-съвременна техника и познания за поетапен демонтаж и събаряне на цяла сграда – независимо дали е къща, вила, производствено помещение или неизползваеми складове. Цените за тази услуга се определят при предварителния оглед и приблизителна оценка на количеството строителни отпадъци, броя курсове за извозването им и броя хора, необходими да завършат събарянето в срок. При всички положения ви уверяваме, че цените ни са сред най-приемливите в бранша.

Обикновено при събаряне на сгради е необходимо да се установят първо особеностите на конструкцията, вида на материалите, от които е изградена, количеството железобетон, трегери, противоземетръсни шайби, колони и др. Следва внимателно проследяване и изключване на всички инсталации още преди да е започнала същинската работа. Необезопасени тръбопроводи, паропроводи, електрически кабели и инсталации са предпоставка за сериозни аварии и опасност за живота на работещите. Затова се започва работа само при напълно изолирани и нефункциониращи инсталации.

Събаряне на сгради от бетонни панели или излят железобетон е работа, изискваща много умения и употребата на специализирана техника и технология.

Във  Фирма "Кърти, чисти извозва" познаваме поне няколко технологии за къртене на бетонни плочи, стени, панели, постаменти. Нашият висококвалифициран екип е подготвен да използва различни прийоми в работата си, с цел всичко да става бързо, прецизно и безопасно. А купища изкъртен бетон ще бъдат надлежно събрани и извозени в края на процеса с наш собствен транспорт и товаръчни строителни машини.

Съвсем друга техника и технология ще използваме при събаряне на тухлени сгради, обикновено къщи или вили, предназначени за последващо строителство. снимка събаряне на сградаМного често в някои от старите сгради откриваме т.нар. гредоред, което налага отстраняването на повредени и изгнили дървени греди и подпори наред с тухлите, а това също изисква специални умения, за да не се срине покривът над главите ни. По-лесно е събарянето на сгради от новите тухли от пенобетон – леки и годни дори да бъдат срязани при нужда, но те също изискват специфични умения.

Има случаи, когато услугата ни събаряне на сгради се използва и при събаряне на временни постройки. Дървени пристройки, плевни и бараки в двора или вилата, но често и сглобяеми метални конструкции с панели на временни търговски обекти и складови помещения.

Независимо за какъв тип сграда става дума, от нашата фирма ще извършим събарянето в уговорения срок, с много хъс и добра мотивация. Дали жилищна или производствено-административна сграда – за нас не е от голямо значение, щом разполагаме с необходимата съвременна техника, товаръчни машини, автомобили и познания за безопасни технологии за подобна работа. Фирма "Кърти, чисти извозва" е готова да изпълнява различни работи, свързани с премахване на всякакви структури и конструкции. Нашият висококвалифициран екип е готов да се справи професионално, бързо и точно.

Нашата работа е свързана с употребата на последни постижения в областта на технологиите, техниката и материалите. При събаряне на сгради използваме висок клас от най-добрите технически средства. Всяко от тях отговаря на европейски стандарти за безопасност, мощност и ефективност. Машините, с които работим, са доказани механики, а хората, които ги управляват са професионалисти в своята област. Всичко това ни дава мотив да смятаме, че сме лидери на пазара в предлагането на подобен вид услуги.

Ние гарантираме, че след завършване на нашата работа, ще съберем и извозим строителните отпадъци на разрешените за това сметища. След нашите професионалисти ще заварите изравнена и изчистена площадка, готова за ново строителство или предназначение.

Полезна информация

Ако и на вас се налага да строите къща в регион без канализация, е добре да проучите различните възможности за снабдяване с вода и изхвърляне на мръсните, отпадни води в околната среда по начин, който да не вреди на природата. В случай, че предприемете действия по прекарване на индивидуална канализационна система до вашия обект, трябва да проучите фирмите предлагащи тази услуга.

Прокопаването на изкопи за канали и прекарване на ВиК тръби до вашия парцел или сграда, изкопаване на септични ями или други, изискващи ръчно или машинно прокопаване са също част от услугите, които може да получите от нашата фирма. Наред с това, след прекарване на ВиК инсталация, остават огромни камари пръст и камъни, които не всяка фирма се наема да изнесе и извози. Нашите служители извършват комплексни услуги и за целта ще натоварят останалите след разкопаването пръст, камъни и пясък в специални чували, ремаркета и камиони и ще ги извозват на указани за целта сметища. Бъдете разумни, практични и осигурете лукса си, по време и след строеж на къща извън региона с централна канализация. Подсигурете комфорт за себе си и защитете околната среда по най-разумния начин.

 Документи

Строителството е сфера на дейност, в която освен стриктна безопасност на труда се изискват и поредица от разрешителни. Множество документи и договори се подготвят от различни инстанции и се комплектуват. По този начин се следи стриктно за всеки един аспект от екологична гледна точка, до инженерни проекти, разрешителни от органите на реда и архитектите и много други.

Щом става дума за работа с различни мощни машини, по време на къртене и събаряне на стени и сгради и други ремонтни дейности, не бива да се подценяват рисковете на професията.

Всичко това предоставят услугите на фирма Кърти, чисти и извозва в помощ на гражданите и то на най-приемливите цени в София.

 

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете
формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА и НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА

098 897 02 71 или 087 968 89 57