Извозването на строителни отпадъци крие редица опасности, особено, когато се извършва без да се спазват закони, изисквания и регламент, касаещ съответното населено място.

Извозване на битови отпадъци, след ремонтни остатъци, както и специфични строителни материали, директно от строителната площадка. Ако се нуждаете от професионалисти, лицензирани, предлагащи професионални услуги, касаещи отпадъците от Вашият ремонт, то е време да се доверите на нашата компания – „Кърти-чисти-извозва„.

Предлага се следния тип извозване на строителни отпадъци:

– Подсигуряване на специализиран контейнер с размери, подходящи за вашият индивидуален случай.

– Изхвърляне на обозначени за това места на строителни отпадъци.

– Извозване и изхвърляне на стари мебели.

– Качествено и бързо обслужване.

– Добри цени.

Освен посочените по-горе услуги, компанията предлага още: Къртене на бетон, панел, ЕПК Къртене на тухли, камъни, зидария, YTONG газобетонни блокчета, къртене на всички видове мозайка, мазилка, замазка, фаянс, теракот, плочки, както и събаряне на сгради, стари къщи, постройки, гаражи, бараки, огради, комини.

Можете да поверите и дейностите по рязане на метални конструкции, винкели, арматура, пробиване на дупки в стени и подове, демонтаж на остъклени балкони и дограми, както и почистване на тавани и мазета.

Няма как да пропуснем да отбележим, че фирмата  предлага абонаментно обслужване с пакетни цени за лоялни клиенти, както и за клиенти, които дълги години разчитат на нашите дейности.

Защо да изберете нас пред конкуренцията? Това чудесен въпрос, на който отговора е ясен, а именно: Тъй като компанията разполага с квалифицирани кадри, съвременна техника, мотивация и желание за справяне с всеки специфичен проблем и всичко това в името на Вас, уважаемите клиенти.

Дългогодишният опит фирмата в сферата на отпадъците, както и грижата за околната среда, са гарант, че удовлетворението би било факт, стига да потърсите услуги от този тип от наши представители.

Със служителите ни се работи лесно, удобно и приятно. Винаги клиентът е на първо място, като философията ни е той да бъде крайно удовлетворен, за да може да разчита и занапред на нашите услуги.

Избирайки нас то се гарантира, че отпадъците ще бъдат извозени на предназначени за това места, като това няма да доведе до дисбаланс или замърсяване на природата.

Изхвърляне на отпадъци и рециклиране Общия обем на промишлените отпадъци в България, както и в цял свят се превърна в проблем, тъй като често се  появяват нерегламентирани сметища. Нашата визия е да не се позволява подобно нещо, а да се щади природата в този аспект.

Местата за извозване на отпадъците се очаква да достигнат лимита си в рамките на няколко години, а изгарянето на отпадъците причинява замърсяване с диоксин, така че рециклирането е важно като решение за намаляване на общото количеството отпадъци.

Именно, когато поръчате нас за извозване на строителни отпадъци, то трябва да знаете, че те биват изхвърлени на специфични за това места, на депа, от които биват рециклирани и преработвани.

Освен, че отпадъците трябва да бъдат извозвани на специфични депа, то ако това се заобиколи, Ви грозят глоби, които не са никак малки.

Това е и другата причина да се доверите на фирма за извозване на строителни отпадъци, дори да имате ресурсите (превоз, човешка ръка, свободно време) да изхвърлите отпадъците си сами.

Съвременните семейства, както и корпоративни клиенти знаят, че освен време, поверявайки този тип дейности на специализирана фирма, се пести енергия, средства, както и разправии.

В обобщение на написаното можем да заявим смело, че с нас се работи удобно, лесно, приятно. Имаме мобилна група, която може да реагира буквално от днес за утре, в случай, че Ви потрябва контейнер за отпадъци или пък транспортни услуги за настоящите строителни отпадъци, които вече сте отделили след ремонта, който сте извършили в дома, или офиса си.

Лоялност, коректност, качествено обслужване – това са трите характеристики, на които изключително много наблягаме и следваме!