Ние сме лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци. За целта предлагаме контейнери за строителни отпадъци и всички наши служители са професионалисти и добре обучени в процеса на почистване и организиране реда след ремонтни или демонтажни дейности. При нас можете да наемете контейнери за строителни отпадъци на най-добри цени и ние да организираме процеса по извозване на целия строителен боклук до съответните сметища, съобразно всички изисквания и разпоредби. Ние доставяме и отдаваме под наем контейнери за строителни отпадъци в София и областта. В цената на контейнер под наем е включена доставка, престой и такса смет.

Контейнери за строителни отпадъци София под наем

Контейнери за строителни отпадъци обикновено се използват за изхвърляне на големи късове и обеми от строителни отпадъци. Законът забранява нерегламентирано да се изхвърлят строителни отпадъци на улицата или в контейнерите за събиране на битови отпадъци или отпадъци от опаковки. Ето защо се налага наемането на специализирани контейнери за строителни отпадъци. Обикновените контейнери не са предназначени за толкова тежки отпадъци и лесно се повреждат. Освен това строителните отпадъци не са биоразградими и е необходима различна обработка от тази на битовите отпадъци. Строителните отпадъци се състоят от нежелани и често неизползваеми втори път материали – тухли, вар, цимент, парчета желязо и бетон, изолация, пирони, кабели от ел. инсталация, арматурно желязо, както и отпадъците, произхождащи от подготовка на обекта като драгажни материали, пънове и чакъл. Строителните отпадъци могат да съдържат олово, азбест, неразложими кабелни изолации, пластмаси, стъкло или дори опасни химически вещества. Някои компоненти в строителните отпадъци, като гипсокартон, са опасни, след като се депонират. Гипсокартонът се разбива в специални депа и от него се освобождават сероводород и токсичен газ. Всичко това налага стриктни мерки по товарене, извозване и изолиране на подобен род отпадъци.

Ако и на вас се налага да потърсите подобен род услуги, то спокойно може да се доверите на опитните специалисти от кърти-чисти-извозва.com. Ние сме готови да помогнем на всеки, който е решил да прави ремонт, да събаря стени или цели сгради. Предлагаме под наем контейнери за строителни отпадъци с различен обем и капацитет на вместимост, спрямо спецификите и нуждите на всеки клиент.

контейнер за строителни отпадъци

Изхвърляне на строителни отпадъци при наем на контейнер

Не е нужно да се ангажирате с натоварването на наетия от Вас строителен контейнер. Ние от кърти-чисти-извозва можем да се справим с тази задача и да Ви спестим време и усилия. При поръчка на контейнера за боклук можете да заявите наемане на хора за товарене и почистване на строителните отпадъци. Цените за почистване, товарене и изхвърляне на строителния боклук се определят от обема на работата. За услеснение на нашите клиенти предлагаме безплатен оглед на обекта. На база на огледа можем да преценим необходимия капацитет на контейнера за строителни отпадъци. Капацитетът е от значение, с цел не само съвместимост, но и безопасно  извозване до определеното за целта място за сортиране и депониране на всички строителни отпадъци. Замърсяването на околната среда с опасни частици от химикали и строителни отломки е обезпокоително за всеки. Станете част от едно здравомислещо общество и помислете за правилното изхвърляне на строителния боклук още сега.
Услуги по разрушаване, събаряне на сгради, събаряне на стени, къртене на бетон и къртене на мозайки изисква сериозно почистване след себе си. Това е задължителна наша дейност, която вече години наред прилагаме към всяка друга наша услуга, но и отделно в полза и за облекчение на нашите клиенти. Винаги събираме след себе си произведените количества отпадъци в специални за целта оразмерени чували, товарим ги на собствения си автомобилен транспорт и ги превозваме до законни сметища.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за Контейнери за строителни отпадъци под наем