С настоящата статия ще разкрием пред вас редица причини поради, които трябва да изберете бетонна мивка, но разбива се, няма да ви спестим и минусите, които крие този избор.

По нашите географски ширини все още се срещат онези стари ляти бетонни мивки, които след десетки години експлоатационен живот са причина за честото търсене на услугата къртене на мивка. Ако и вие разполагате с такава не се колебайте да се свържете с нашия екип за кърти чисти извозва, който за нула време ще изкърти вашата стара бетонна мивка и ще направи място за новата такава.

През последните няколко години производителите започнаха да творят страхотни, стилни, модерни и издръжливи бетонни мивки, които са уникални сами по себе… мивки, които нямат нищо общо със старите ляти бетонни мивки. Ето и малко повече информация от нас.

Защо да избера бетонна мивка

Ако търсите нещо уникално и неповторимо, бетонна мивка е нещото, което трябва да вземете под внимание. Трябва да отбележим, че е трудно да се намери бетонна мивка, която да няма нужда от допълнително персонализиране спрямо вашата среда. От друга страна обаче, това е нещото, което ще ви гарантира, че вашата бетонна мивка ще бъде уникална.

Бетонна мивка се характеризира с изключителна здравина, която ще издържи десетки години напред във времето. Причината те да бъдат толкова здрави и устойчиви е в това, че производителите добавят малко количество цимент.

Монтажа на бетонната мивка е в пъти по-труден пред стандартната мивка. А цените им също не са особено бюджетни.

Бетонни мивки – галерия

бетонна мивка
бетонна мивка 2
бетонна мивка 3
бетонна мивка 4
бетонна мивка 5
бетонна мивка 6