къртач

Ако сте решили да правите ремонт и търсите професионална фирма за къртене на бетон, то Вие сте на правилното място. Ние от кърти-чисти-извозва.com предлагаме услугата къртене на бетон на най-добри цени в София и областта. Без този първичен разрушителен процес, не биха били възможни реконструкции, модернизации, разширяване или преразпределение на пространството не само в дома, но и в административни, обществени, производствени сгради. Къртенето на бетон е отговорна работа, която не бива да поверите на хора с малко или никакъв опит.

Професионално къртене на бетон в София

Ние сме това, което другите ще бъдат след време – екип с дългогодишен опит в къртачните услуги. Предлагаме професионално и бързо къртене на прегради и настилки в частни домове, къртене на апартаменти, къртене на офис сгради, къртене на производствени халета и складове. Компанията ни извършва демонтаж на стени и прегради от различни материали – тухла, бетон, панелни стени, настилки и облицовки от теракота и фаянс и други. И не на последно място – предлагаме нашите кърти, чисти, извозва услуги на най-ниски цени в София, достъпни за всеки клиент. Защото ние се стремим да градим доверие и зад гърба ни да остават само доволни клиенти, които да се обърнат отново към нас при нужда.
Нашият екип се състои от професионалисти с познания за конструкцията на сградата, вида на материала, инсталациите и тръбопроводите, кръстосващи стени и подове. Преди всеки демонтаж на стени и прегради, нашите експерти извършват оглед на всички съоръжения, за да установят  материала, точните параметри и изискваните промени, преди разрушаването на стена. Така работата бива свършена правилно, безопасно и професионално.
За удобство на нашите клиенти предлагаме услугата къртене на бетон и като комплексна, т.е. след къртене извършваме почистване и  извозване образувалите се строителни отпадъци със собствен транспорт. Строителните отпадъци депонираме в законно регламентирани за това сметища.
При къртене и демонтаж на стени и прегради, както и при реконструкции е необходимо задължително да се обърнете към хора със специализация и дълъг опит.

Познаването на видовете конструкции, видовете материали, употребата на съвременни инструменти и машини и умелото боравене с тях са приоритет в работата ни. Нашите работници са добре обучени, а експертите ни ще направят всичко възможно, за да осъществят къртенето, без да се навреди на цялостния интериор. Така с минимум поражения се постига максимум обновяване и функционалност в предназначението на помещенията. И тъй като законът не позволява и наказва с глоби изхвърлянето на отломки и строителни отпадъци в кварталните контейнери, ние организираме работата си така, че да почистим след себе си, а чувалите с отломки и боклук да извозим със собствен транспорт до законно сметище, което улеснява клиентите ни допълнително.
Чрез поръчка на услугата ни събаряне на стени и прегради в нашата компания, вие със сигурност ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила за безопасност и норми в строителството. Ще получите безплатен оглед и предварителна оценка на място, а ценовата ни листа е на ваше разположение в този сайт.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време! Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за Къртене на бетон в София