В много страни по света дървеният под все още се счита за лукс, особено  когато е добре обработен, поддържан и полиран. Разбира се, у нас това не винаги е така, все по-малко се използва дюшеме или паркет, а и все по-малко се знае какво изисква поддръжката на естествената дървесина. Тя е сравнително скъпа настилка, а не обича влагата и забвението, с годините дори здравият дъб или светлият чам се съсипват. Тогава повредената и изгнила дървена настилка има спешна нужда от подмяна. Тук ние можем да ви бъдем изключително полезни с услугата къртене на дюшеме, като предлагаме същата на ниски цени за София и региона.

Къртене на дюшеме София

“Кърти-чисти-извозва”® – къртене на дюшеме или паркет бързо и професионално, с нужните инструменти, опитни работници и транспорт за извозване на остатъците за София региона.
При съвременните модни тенденции в обзавеждането все повече се използват нови настилки, леки за поддръжка и подмяна, пък и спестяват поне част от горския фонд. Ако вече сте решили да осъвремените жилището си и искате да премахнете старата дървената настилка, ще се нуждаете от помощта ни. Можем да изпълним задачата бързо и отговорно, при това на най-ниски цени за този род услуги в София. Защото се стремим да оставим доволни клиентите си, което е гаранция за доверие и дългосрочни взаимоотношения.

Цени за къртене на дюшеме

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете
формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!