Нашата фирма Кърти-чисти-извозва® предлага къртене на комини в София на най-добри цени. Този вид къртачна услуга е по-необичайна, но ние сме се специализирали в нейното изпълнение.

Факт е, че в големите градове, където жилищните блокове и някои административни сгради отдавна са на централно отопление, все още съществуват старите коминни тела, които заемат не малко място, образуват чупки и ниши в стените и затрудняват обзавеждането. Затова все пак не е учудващо, че имаме и поръчки от типа къртене на комин. Това затруднение за вас е точно работа за нас. Ще изкъртим и изчистим основно остатъците от втвърдени сажди, тухли или бетонни блокчета от стаята ви, за напълно приемлива цена, бързо и професионално.

Фирмата ни предлага къртене на всякакви видове комини, като холен комин, кухненски комин, панелен комин, тухлен комин , бетонов комин и т.н.
Нашите комплексни къртачни услуги включват почистването и извозването на строителните отпадъци до предназначени за това законни сметища. За тази цел притежаваме освен дългогодишен опит и познания, както и необходимите съвременни инструменти за къртене, а също собствен транспорт за извозване, защото мислим винаги за улеснение на нашите клиенти. Ако решите да премахнете излишен комин от кухнята или хола, обадете ни се – нашият екип е на ваше разположение.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за къртене на комини