Една голяма част от сградите у нас са строени преди десетилетия. В тази връзка много помещения в тези сгради отдавна се нуждаят от подмяна на настилките и това най-често е свързано с къртене на замазка и мозайка. Тук на разположение е нашият екип. Ние имаме богат опит във всички къртачни услуги. Извършваме къртене на замазки и мозайки на най-добри цени в София и областта. В своята работа премахваме замазка и мозайка от коридори, санитарни помещения, лаборатории в стари болнични или административни сгради, циментови постаменти в бивши производствени помещения и складове. В домашни условия услугата къртене на замазка и мозайка се налага най-вече в коридори, бани и стълбища.

Професионална фирма за къртене на замазки и мозайки

Мозайката е изключително здрав, но за сметка на това вече остарял и неестетичен материал. Премахването на подобен вид материал е трудна задача, изисква подходящи инструменти, доста сила и опит в къртенето. Ето защо Ви е нужна професионална фирма за къртене на замазки и мозайки. Избирайки нашите услуги по разбиване на замазки и мозайки, може гарантирано да контролирате ремонтните работи и чрез професионалните умения и здравите ръце на екипа от кърти-чисти-извозва да направите път на новите си интериорни виждания и осъвременяване на настилките.
Освен всичко, ние ще почистим и извозим строителните отпадъци със собствен транспорт до лицензирано сметище. И надали ще намерите за всичко това по-ниски цени от предложените в нашата ценова листа. А качеството е гарантирано – защото ценим вашето доверие, а доволният клиент е дългосрочен партньор за нас.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за къртене на замазка и мозайка