Ако се интересувате от къртачни услуги, вие сте на правилното място. Ние предлагаме богат набор от услуги, за къртене, включително и комплексната услуга „кърти чисти извозва“. Ето и пълен списък на нашите къртачни услуги: Кърти чисти извозва Къртене на бетон Къртене на бани Демонтаж конструкции Пробиване на всякакъв вид дупки Демонтаж топло и хидроизолация Събаряне на сгради Къртене на бетон, камък, тухла, фаянс, теракот и други Пробиване на дупки Извозване на отпадъци Почистване на отпадъци Къртене и демонтаж остъкления на балкон Къртене на замазка и мазилка Къртачни услуги в апартаменти, гаражи, офиси и други малки пространства

Какви други къртачни услуги предлагаме?

Пълен набор от къртачни услуги, включително къртене на комин, къртене на фаянс и теракота в баня, къртене на подпрозорец, къртене на мазилки и замазки, къртачни услуги свързани с къртене на мозайки, къртачни услуги свързани с къртене на плочки в домове, дворове и градини и публични пространства като тротоари.

Комплексната услуга „кърти чисти извозва“ в София

Предлагаме пълен набор от къртачни услуги, част от комплексната услуга „кърти чисти извозва София“, както и извозване на строителни отпадъци. Всички цени са достъпни в нашата страница с цени на къртачни услуги, а запитване можете да направите по телефона или чрез писмо от страницата ни за контакти.

Къртачни услуги в София и региона

Напомняме, че „Кърти чисти извозва“ предоставя всички видове къртачни услуги в София и околноттта. За услуги извън региона – цените са по договорка. Моля свържете се с нас на указаните телефони.