ДОБРЕ ДОШЛИ В КЪРТИ-ЧИСТИ-ИЗВОЗВА.COM

Нашата маркетингова програма е ключ към по-доброто бъдеще. Има за цел подпомагане на граждани и фирми, както и опазване на околната среда от замърсявания.

Ние предлагаме персонализирана поддръжка в различни операции и развитие. Съчетаваме иновативни и традиционни принципи по обслужване на клиенти с най-съвременни технологии за осигуряване на модерни и навременни, професионални, услуги по преместване. Придържайки се и към индивидуални принципи, които ни дават възможност да надминем конкуренцията и да се изгради пазарен дял бързо. Ние от фирма Кърти, чисти и извозва се стремим към рециклиран, с цел екосъобразност. Нашата дейност не се изчерпва единствено с груби строежни работи от типа на къртене, събаряне, рушене. Ние предлагаме и опаковаме всичкия строителен отпадък, товарим на камиони, след което извозваме до сметището и по този начин увеличаваме ползите за своите клиенти.

Всеки канал от предлагани услуги по къртене, събаряне, чистене и
извозване се гради на нашето присъствие в мрежата и цялостната общност.

Нашите маркетингови усилия включват: местен маркетинг и услуги по къртене, събаряне, чистене и извозване за територията на град София и околността; маркетингови инициативи и осигуряване на най-добро качество; конкурентни цени на предлаганите пакетни услуги; мотивирани и целенасочени професионалисти.

Нашата пакетна услуга „кърти чисти извозва“, включва къртачни услуги,
къртене на бетон, почистване и извозване на строителни отпадъци.

Ние с гордост предлагаме широка гама от „кърти чисти извозва“ услуги, за да помогнем на нашите клиенти да постигнат своите цели за увеличаване на отклоняването на материали от депата и следваме най-добрите практики по отношение на устойчивостта на околната среда. Всичко това, чрез нашите операции на място и нашите инвестиции в ефективни технологии. Ние оценяваме възможността да ви служим и непрестанно да прогресираме отвеждайки всяка работа до краен резултат.

къртач

Мазето ми е като ново!!! Само няколко часа и няма и спомен от боклуците с които не пълно. Никой от блока не разбра, че се работи и изнасят болуци (даже и досадната съседка от 2-рия етаж 🙂 Благодаря ВИ!

„Кърти-чисти-извозва”® е услугата за едно добро начало на Вашия ремонт, преустройство или строеж.

Обадете ни се на телефони 0988 970 271 и 0879 688 957, за да получите информация за „Кърти-чисти-извозва”® и за нашите услуги и да обсъдим Вашия случай и, ако имате нужда, да Ви консултираме.

  • С какво искате да започнем?
  • Какво ремонтирате, преустройвате, строите?
  • Кое трябва да се изкърти, изчисти и извози?
  • Кога и как искате да го направим, специално за Вас?

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА
и
НЕАНГАЖИРАЩА ОФЕРТА
на телефон

098 897 02 71
или
087 968 89 57

Обади се сега