Ако сте от хората, които разполагат съв заден двор на къща, но не го използват, ние от Кърти Чисти Извозва Ви предлагаме прекрасната възможност за детски кът в двора на къщата.

Това, което децата обичат най-много е да играят, а какво по-хубаво от това да играят на свобода в задния Ви двор, без непрекъснатия родителски надзор от Ваша страна. Превръщането на заден двор в детска площадка е изключително хитър начин, с който няма да досаждате на децата си, както и те на Вас, но все пак ще сте сигурни, че те са в безопасност. За целта обаче е необходимо да им осигурите достатъчно интересно и привлекателно място за игра, за да успеете да задържите интереса им. Ето ги и нашите предложения за детски кът в задния двор.

Детски кът в двора

За изграждането на детски кът в двора на къщата на първо място е необходимо да обмислите безопасността на Вашето дете. Необходимо е така да напаснете всичко в двора на къщата, без да го загрозявате с допълните детски приспособления. Следващото нещо, за което трябва да помислите е за материалите и тяхната здравина, които ще използвате за изработката на детския кът. Уверете се, че използваният материал е достатъчно здрав, така че структурата на детската площадка да е безопасна за Вашите деца. Това, в което ще превърнете двора на къщата, зависи предимно от Вашите деца, от какво се интересуват те. Например, ако Вашето дете се вълнува изключително много от автомобили, можете да превърнете задния двор на къщата в импровизирана автомобилна писта.

Може би няма човек, който като малък да не е обичал да рисува с тебешир по земята. Това е чудесен вариант, да отлепите децата си от телефоните, като монтирате черна дъска в двора, на която да драскат и рисуват наволя. За да не се чудите къде да поставите дъската, може да я поставите, така че да скрие натуриите в двора на къщата Ви.

Детска пързалка в двора – направи си сам

Ако имате влечения и талант в дървообработването, Ви съветваме да отделите малко повече време и средства и да сe втурнете в проект „ направи си сам „ и да си изработите детска пързалка в двора. Със сигурност ще успеете да впечатлите, както Вашето дете, така и неговите приятелчета. А ако не можете да отделите необходимата сума за подобен тип проект „ направи си сам “, можете да разгледате в интернет какви подобни бюджетни продукти се предлагат. В допълнение можете да поставите и люлки, които можете да направи с подръчни материали, като дървени летви, стари автомобилни гуми или друг вариант е да изрежете краката на стар дървен стол и да използвате седалката и облегалката му.

Къща на дърво в двора на къщата

Още един чудесен начин за забавление, както за Вашите деца, така и за Вас е да изработите заедно къща на дърво в двора. За този проект тип „ направи си сам “ не Ви трябват, кой знае какви способности и умения – чук, пирони и няколко дървени летви ще Ви свършат работа в това начинание. Уверяваме Ви, че това ще бъде истинско забавление за Вас и Вашето дете.

В допълнение можем да Ви предложим и да добавите, няколко дървени фигури – тип катерушки, по които децата Ви да се катерят. Ако разполагате с по-голям двор, можете и да го превърнете във футболно игрище.

Каквото и да изберете да направите, Ви уверяваме, че крайния резултат ще бъде изключително удовлетворящ още повече, ако включите и Вашето дете в процеса на изработка.