Ако Вашето таванско помещение е като повечето, които просто събират прах или може би е препълнено с купища кутии с всякакви важни и маловажни вещи, може би е дошло време да вкарате ред там горе. Ние от Кърти Чисти Извозва решихме да Ви представим няколко идеи, за това как да приведете таванското си помещение в добра форма.

Преди да започнем да превръщаме таванското помещение в каквото и да е било, е необходимо да изхрърлим всички ненужни вещи, които сте събирали с годините, за да освободите място за новите свежи идеи. За целта Ви предлагаме фирма занимаваща се с чистене на тавани и мазета, която освен, че ще изчисти, а и ще извози вашите непотребни вещи до лицензирани сметища.

Стая за забавление

Ако таванското помещение е достатъчно голямо, за да монтирате телевизор на стената, вече сте на път да имате собствено домашно кино. Всичко, от което се нуждаете е няколко нискобюджетни кушетки или възглавници за пода и вече имате перфектната настройка за домашно кино. Застелете пода с килим, свържете игралната козола, в допълнения на всичко можете да инсталирате и мини хладилник, за да създадете перфектното място за Вас и Вашите приятели.

Домашен офис

Всички знаем колко е важно да имаме собствено, лично пространство за работа, където няма кой да ни разсейва, а защо да не превърнем тавана в уютен домашен офис. Това, че е отделен от Вашия ежедневен трафик вкъщи, ще Ви даде пространство за да бъдете продуктивни.

Библиотека

Ако Вашето таванско помещение не е с много голям размер, можете да го превърнете в страхотна библиотека. Книгите не се нуждаят от много място. Вземете няколко дървени полици или щайги и ги окачете на стената. Всичко, което трябва да добавите е възглавница за пода или удобен стол и имате перфектния кът за четене. Увере се, че имате и добро осветление. Ако не разполагате с прозорци, монтирайте приятно топло осветление за четене и сте готови.

Стая за игри

Превърнете таванското помещение в страхотка стая за игри на Вашите деца. Много по-лесно можете да преглътнете бъркотията от играчки на тавана, отколкото във всекидневната. Плюс това Ви уверяваме, че таванското помещение, ще създаде забавно изживяване за Вашите деца, те ще са вдъхновени от това, че са далеч от основните домашни зони.

Килер

Ако не можете да измислите друг начин, за това как да използвате Вашето таванско помещение, винаги остава варианта да го превърнете в килер. Преместете стария гардероб или скрин там, можете да окачите дрехи на наклонения таван, добавете огледало и ето Ви едно чудесно място за съхранение на извънсезонните дрехи и вещи.

И така с малко креативност, таванското помещение може да се превърне в новата Ви любима стая у дома. Обърнете малко внимание на пренебрегваните пространства и вдъхнете живот на това забравено място.