Търсите луксозен външен вид за Вашата спалня? Преди да инвестирате в скъп дизайнерски скрин, помислете по-стратегически и критично. Ние от Кърти Чисти Извозва знаем, че харченето на много пари за обзавеждане не винаги гарантира непременно елегантен вид. Хврърлянето на много пари за продукти от висок клас, като килими, вази, огледала, много бързо може да разруши бюджета Ви. Правилното комбиниране на детайлите е това, което прави всъщност една спалня да изглежда луксозна. Има неща, които могат да бъдат постигнати лесно, без да се харчат много пари за осъществяването им. Ето ги и тях:

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Голямо и уютно легло

Когато говорим за спалня, леглото е мебелта, която е от първостеменно значение за изгледа и комфорта в стаята. Най-поразителната част от луксозната спалня в хотелите, това е голямото и удобно легло. Ако искате да пресъздадете усещането за хотел вкъщи, започнете от там.

Впечатляващо осветление

Независимо дали става въпрос за таванско осветително тяло, настолна лампа или висящи лампи, модерните осветителни тела ви помагат да усетите разнообразие от настроения и функции на стаята. Осветлението е от съществено значение – целият дизайн може да бъде объркан само с неправилно осветление.

Високи огледала

Огледала са най-добрия Ви приятел, когато става въпрос за осигуряване на лукс. Ако искате да разширите визуално стаята си, поставете в спалнята си голямо огледало.

Свещ

Качествените и наистина хубавите ароматизирани свещи могат да бъдат доста скъпи. Препоръчваме Ви, да компенсирате с размера, а не с качеството на свещта. За пролетта може да изберете аромат на смокиня, цитросови плодове и цветни аромати, докато за зимата препоръчваме сандалово дърво, кедър и т.н.

Красиви завеси

Завесите са пренебрегвани от много собственици на жилища. Пердетата по поръчка са скъпи и трудни за намиране. Ясно е, че евтините пердета определено могат да разрушат луксозната атмосфера на Вашия дом. Също така, не забравяйте да добавите затъмнените завеси във всяка спалня.

Уникален килим

Един уникален турски килим на пода на Вашата спалня ще създаде интригуваща и луксозна визуална стимулация. Необичайната рисувана материя придава отличителен компонент в стаята Ви и подобрява Вашето пространство. Ако трябва да избирате между по-малък, но по-скъп килим или по-голям и по-евтин, съветваме Ви да изберете втория тип. Използвайки по-голям килим, Вашата спалня ще изглежда по-висока.

 

Имитирането на луксозен хотел из между четирите стени на Вашата спалня е абсолютно реална цел. Независимо дали бюджетът е проблем или не, струва си да инвестирате малко пари, за да добавите нотка блясък у дома – особено, когато става въпрос за Вашата спалнята.