Става все популярно да се създава повече пространство в апартаментите като се сливат две стаи в една. Комбинирането на две стаи значително опростява преминаването, елиминира ненужните движения. Когато се обедини пространството, то се възприема съвсем различно дори визуално и трябва да се опитате да го украсите по най-добрия начин. За да разберете как да слеем две стаи за просторен апартамент прочетете нашите съвети.

Съвети за сливане на хол с кухня

Възможността да общуваш свободно със семейство и приятели може да стане чрез нашите съвети за сливане на хол с кухня. Сливането на хола с кухнята в апартаменти не е лесна задача, но не и невъзможна, тъй като е възможно да има газифицирани апартаменти или носещи стени, които не биха могли да се изкъртят.  Но ако няма никакъв проблем, това преустройство би създало пространство и би елиминирало ненужните движения. Можете да си направите и актуалните кухненски острови, които да ви осигурят още място за нови кулинарни творения.

Плюсове и минуси за комбинирана кухня с хол

Минусът на този тип комбинирана кухня с хол е, че ще има миризми от готвенето, които ще се усещат навсякъде, не само в кухнята. Аспираторът трудно би се справил с миризмите на скара и риба, така че ако сте запален готвач този вариант не е за вас.

Но тези минуси биха избледнели пред предимствата за комбинирана кухня с хол. Чрез това обновяване на апартамента би достигало много повече светлина в стаята, а ако имате гости домакинът би могъл да общува със всички. Тази идея за комбинирана кухня с хол би преобразила интериора. Комбинираният дизайн на кухнята и хола създава отворено пространство с по-удобна среда за кулинарните творения.

Обновяване на апартамента за повече пространство в дома

Обновяване на апартамента за повече пространство в дома е от значение не само за малки имоти, но и за луксозните къщи. Идея за открито пространство е много привлекателна, но в какви случаи е добре комбиниране на две стаи? Най-често срещаните варианти на такъв дизайн е когато имате малък студиен апартамент, където няма нищо излишно в интериора на стаята, а само предмети, необходими за живота. Друг вариант за отворено пространство е в луксозните апартаменти, големите и селски къщи, където при ремонт може да внесете стилен и модерен вид на вашия дом. Тук идеята за комбиниране на две стаи в една за повече пространство са само вкусовите предпочитания на собствениците, желанието за широко отворени пространства и свободата на движение.