Новото при нашите къртачни услуги, както и комплексната: кърти чисти извозва – е че имаме нови по-ниски цени! Обадете се на нашите телефони, за да получите още по-изгодна оферта, за къртачни услуги.

Кърти Чисти Извозва в София и околността

„Кърти Чисти Извозва“ предлага най-добри цeни, за къртачни услуги в София. Термина „кърти чисти извозва“ (без запетайки) се наложи като събирателно название, за сбора от трите услуги: къртене (на всичко от мозайка до комин и къртене на бетон), чистене на строителните отпадъци от къртенето, извозване и депониране на строителните отпадъци. По същество „кърти чисти извозва“ е пакетна услуга, за всички видове къртачни услуги, в която влиза и събиране и извозване на строителните отпадъци. Предлагаме пълния набор от къртачни услуги „кърти чисти извозва“, за територията на град София и околността.

Нашата гаранция, за качествени къртачни услуги

Управителя на фирмата е с дълъг опит в бранша и държи на високото качество на нашите услуги. Стриктно спазваме високи професионални стандарти: работим чисто, безопасно изпълняваме всички къртачните услуги. Спазваме часовете, разрешени за шум. За почистване на отпадъци фирмата използва здрави чували и изнася строителни и битови отпадъци от всички етажи, дори без асансьор.

Всички „Къртачни услуги“

Предлагаме пълен набор от къртачни услуги, включително къртене на комин, къртене на фаянс и теракота в баня, къртене на подпрозорец, къртене на мазилки и замазки, къртачни услуги свързани с къртене на мозайки, къртачни услуги свързани с къртене на плочки в домове, дворове и градини и публични пространства като тротоари. Всички цени на къртъчни услуги можете да намерите в нашата страница Цени. Предлагаме пълен набор от къртачни услуги, част от комплексната услуга „кърти чисти извозва София“, както и извозване на строителни отпадъци. Всички цени са достъпни в нашата страница с цени на къртачни услуги, а запитване можете да направите по телефона или чрез писмо от страницата ни за контакти.