Изборът, който ще направите относно цветовете на вашите стени говорят много за вас и вашето пространство. При наличието на толкова много нюанси, от които можете да избирате си е истински грях да ги оставите празни и бели…

Въпреки, че бялото е популярен и най-често предпочитан избор, поради своята универсалност и отражателна стойност, има и много други подходящи цветове за стени, които да превърнат вашето местенце стилно и уютно. Представяме ви кои ще са най-модерните цветове за стени за 2022 година.

Избор на цветове за стени 2022 – последни тенденции

Цвят Savasana – комбинация между розово и бежово

Цвета Savasana е комбинация от бледо розово и бежово, цвят който излъчва топлина. Той е перфектен за всекидневна или спалня, защото е сравнително неутрален, който върви добре с всеки друг интериорен цвят и изглежда добре, комбинирайки се с всеки един стил.

цвят савана

Цвят Navy Blue – тъмно сини стени

Тъмно синият цвят е топ избор за цвят за стени през последните години и очевидно ще задържи тази тенденция през настоящата 2022 година. Това е цвят наситен с много стил и елегантност. Най-често се използва в спалнята, за да осигури усещане за спокойствие. Чудесно се комбинира с други по-светли цветове и се счита за класика в интериорния дизайн.

Цвят Navy Blue

Цвят Succulent Green – сочно зелено

Зеленото, подобно на синьото е цвят, който е извлечен от природата и също не отстоява позицията си от челните места. Той е изключително свеж, благ, релаксиращ. Този цвят е най-подходящ за общи помещения, като трапезария и всекидневна. Името на цвета е вдъхновено от Сукулентните растения, чиято комбинация е невероятна. Цвета е перфектен за природолюбителите, които желаят да се доближат максимално до природата у дома.

Цвят Succulent Green

Цвят Canyon – цвят на каньон

Цвят Каньон е тон с повече индивидуалност и дълбочина. Силно използван във всекидневни, трапезарии та дори и в спални. Цветът перфектно съчетава ретро с модерни мотиви.

Цвят Canyon