Банята е едно от най-важните и същевременно най-експлоатирано помещение във всеки един дом. Използвана ежедневно, подложена и устойчива на влага, тя е най-предразположена към мухъл. Затова ние от Кърти Чисти Извозва решихме да споделим с Вас кои са най-издръжливите материали за баня.

За да пристъпите към монтирането и обновяването на новата баня е необходимо да изкъртите старата санитарна техника и да отстраните строителните отпадъци, да почистите терена и да пристъпите към ремонтните дейности.

Инженерни каменни плочи

Фен сте на белия мрамор? Имаме по-добро предложение за Вас. Инженерния камък, който блестящо имитира мрамора, често на по-ниска цена. Използването на естествен камък, често е съпътствано с повреда на камъка, мухъл и т.н. Докато инженерните каменни плочи са устойчиви на проблеми от този тип, а като допълнителен, се предлагат в много по-голямо цветово разнообразие.

Полиран порцеланов под

Влагата е враг номер едно на банята, а полираната порцеланова плочка е нейният най-голям противник.

Винилов под

Време е да се замислите за виниловия под. Луксозните винилови плочки, които имитират камък и дърво, са страхотно устойчиви на влага. Плюс това, виниловите листове са толкова големи, че можете да покриете малка баня само с една плочка.

Шперплатови шкафове

Може би в момента сте скиптично настроени, но шперплат клас А е съставен от пресовани слове от елша, бреза или кедър, остава по-стабилен на фона на влага, отколкото масивната дървесина, която ще се свие и набъбне в резултат на влажността на банята.

Гланцова или полугланцова боя

Гланцовата или полугланцовата боя има страхотна функция да блокира влагата. От друга страна благодарение на своето гланцово покритие, лишено от неравности и вдлъбнатини не позволява на мръстоиите да се залепят за него.

Мивка от неръждаема стомана. Неръждаеми мивки се използват вече не само в кухните, а и в баните. Устойчив на корозия и петна, той няма да се разтопи от машата на жена Ви, няма да се вдлъбне, изключително издръжлив и качествен материал, който силно препоръчваме.