Предстои ви ремонт на банята и чудите какво обзавеждане на баня да изберете? Днес избрахме да ви представим кои са последните тенденции за 2021 година за обзавеждане на баня.
За тези от вас, които обичат да се в крак с последните тенденции, ви очаква истинско удоволствие. Освежаването на баня не винаги изисква цялостен ремонт и последвало къртене на баня, може да бъде толкова просто, колкото смяната на мивката, крановете или осветлението на банята.

Избор на цвят за баня

Чудите се какъв избор на цвят за баня да направите? Избора на цвят не винаги зависи само и единствено от избора на плочки за баня или друга подова и стенна облицовка. Можете да вкарате цвят в нея, като добавите различни декоративни елементи. Добавете цветни хавлии, постелка за баня, шишенца за сапун и четки за зъби и няма да повярвате колко по-различна визия може да придобие вашата баня.

Осветление за баня

Много хора пропускат факта, че много лесно и бюджетно решение да обновите своята баня е, като монтирате модерно осветление за баня. Инсталирайте осветление, което да се яви като контур на вашето огледало, ням да повярвате как това малко действие значително ще подобри усещането и изгледа на вашата баня.

Декоративна стена в банята

Превърнете едната стена в банята в произведение на изкуството. Използвайте точки, тирета и смели цветове. Това ще бъде една от най-модерните тенденции за баня за 2021 година. Дизайните, които включват повтарящи се точки, тирета са на път да завладеят домовете по целия свят. Както при повечето тенденции, популярността му се крие в простотата. Можете бързо и лесно да добавите истински дизайнерски щрих към вашата баня, като използвате боя и ръчно изработени шаблони. Дори и да не ви се отдават проектите от тип Направи си сам, ще успеете да се справите в рамките на само няколко часа.

Матирани повърхности в обзавеждане на баня 2021

Последните тенденции в обзавеждането на бани за 2021 година сочат, че тази година ще бъдат изключително модерни матирани повърхности. Това включва всичко, от цветни мивки и вани, които са матирани, които са със специално покритие, предпазна мярка от надраскване и петна.

Нестандартни смесители за баня

Избирайки нестандартен смесител за баня е чудесен вариант, да сте в крак с последните тенденции 2021 за обзавеждане на баня. В по-големите вериги магазини, специализирани магазини за баня и най-вече в онлайн магазините, с всяка изминала година започнаха да се предлагат и продават все по-нестандартни смесители за баня.

Снимки на бани – последни тенденции 2021