Преместването в нов дом е изцяло нова глава в живота на всеки един човек. Независимо от това, дали Ви предстои да смените старата квартира със собствен дом или искате да замените дома си с нов – това е скъпо удоволствие, което не се прави всеки ден, затова ще искате да извлечете максимума за парите си. Чудите се дали да изберете ново строителство или старо – ние от Кърти Чисти Извозва решихме да споделим с Вас предимствата на новото строителство.

Жилищни сгради ново строителство

През последните няколко години закупуването на апартамент на „зелено“ добива все по-голяма популярност. Предимствата са в това, че имате много повече възможности за избор на етаж, разположение и нека не забравяме за цената – по-изгодна е и може да се изплати на няколко вноски.

Всички знаем, че енергийната ефективност е чудесна не само за околната среда, но и за Вашия портфейл. Строителите на жилища бяха едни от първите, които разбраха за това. Закупувайки дом, който е ново строителство, ще бъдете подсигурени с енергийно ефективни функции на Вашето ново жилище.

Много хора се заблуждават с мисълта, че закупуването на апартамент ново строителство би било скъпа екстра. Виждайки по-ниската цена на стария апартамент се впечатляват от идеята, че по този начин ще спестят някой лев. Но това е голяма заблуда. Истината е, че с идването на стария дом, идва и списък с ремонти по него, които са неотложни, а всички знаем, че тези ремонти могат да излязат доста скъпи. Било то спукана, течаща тръба, нужда от къртене на баня или старото кухненско обзавеждане, бъдете готови да отделите част от бюджета си за майстори. Тези разходи започват да се трупат и количеството пари, което влагате в апартамента старо строителство, ще започне да изглежда подобно на това, което бихте дали за апартамент ново строителство.

Жилищните тендеции, както модата, непрекъснато се променят с времето. За да останете в крак с модата – изберете новото строителство. Така можете да сте сигурни, че във Вашия нов дом ще бъдат приложени всички най-нови строителни жилищни тенденции. А и стойността на препродажба на новото строителство е много по-голяма от стойността на старото.

Безопасността е поредния плюс на жилищните сгради ново строителство. При тях е гарантирано, че всичко отговаря на последните строителни норми, докато при старите гаранцията не е толкова голяма. Най-новите строителни знания и техники могат да гарантират по-безопасен завършен продукт за Вас и Вашето семейство.

 

Изборът на ново жилище може да бъде много приятен етап и процес във Вашия живот, но и крие много рискове в себе си. Затова преди да предприемете някакво действие, помислете добре кои са Вашите приоритети, какво можете да „преглътнете“ и кое не.