ПРОМОЦИИ

Асфалтиране в София

Фирма “Кърти-Чисти-Извозва” предлага на всички наши клиенти промоционални цени на услугата Асфалтиране. Само сега до края на месец Септември даваме -20% от крайната цена за асфалтиране. Свържете се с нас за повече информация относно промоцията.

Къртене на баня

Фирма “Кърти-Чисти-Извозва” предлага на всички наши клиенти промоционални цени на услугата Къртене на баня. Само сега до края на месец Септември даваме -20% от крайната цена за къртене на баня. Свържете се с нас за повече информация относно промоцията.

Къртене на кухня

Фирма “Кърти-Чисти-Извозва” предлага на всички наши клиенти промоционални цени на услугата Къртене на кухня. Само сега до края на месец Септември даваме -20% от крайната цена за къртене на кухня. Свържете се с нас за повече информация относно промоцията.

Къртене на стени

Фирма “Кърти-Чисти-Извозва” предлага на всички наши клиенти промоционални цени на услугата Къртене на стени. Само сега до края на месец Септември даваме -20% от крайната цена за къртене на стени. Свържете се с нас за повече информация относно промоцията.

Извозване на строителни отпадъци

Фирма “Кърти-Чисти-Извозва” предлага на всички наши клиенти промоционални цени на услугата Извозване на строителни отпадъци. Само сега до края на месец Септември даваме -20% от крайната цена. Свържете се с нас за повече информация относно промоцията.

Обади се сега