Искате да направите обновяване на старата къща на село към нов живот и тя да заблести? Има начин. Вижте нашите съвети, които със сигурност ще Ви хареса.

Боядисване на стара входна врата

Нова входна врата може да струва няколко стотин лева или дори още повече. Боядисване на стара входна врата обаче няма да Ви струва чак толкова много. Можете да добавите малко цвят към екстериора си.

Плюс това боядисването на старата входна врата може да я предпази от ръжда и също така да ѝ помогне да издържи по-дълго.

Скриване на климатика на фасадата

Грозния климатик на фасадата, газовият регулатор и други комунални услуги са инсталирани точно в предната част на къщата Ви? Можете да ги скриете с интересни пана или красиви кошници с цветя. Развихрете въображението си, защото има начин да превърнете грозните инсталации в спиращи дъха гледки!

LED светлини за двора на къщата

Старите вградени прожектори, които се използват като основно осветление в голяма част от къщата, са по-грозни и използват много електричество. Заменете ги всички с LED светлини за двора на къщата, които ще издържат хиляди часове и ще използват много по-малка част от електричеството.

Интересна пощенска кутия за двора на къщата

Обикновено пощенската кутия стои точно отпред. За съжаление, ако тя е избледняла и много стара, това ще прави ужасно първо впечатление на хората. Особено ако е пълна и с оси…

Намерете някоя интересна пощенска кутия, която да е едновременно практична и да служи като добър аксесоар. Така ще Ви е още по-приятно, когато се прибирате вкъщи.

Ремонт на стара къща

Каквото и да правите, колкото и декоративни елементи да добавяте, няма как да направите обновяване на стара къща на село без ремонтни дейности.

Стените Ви вкъщи са с избледнял, почти бял цвят? Е, направете ги така, че да са с няколко цвята – например модерно светло сиво, тъмно синьо, зелено и оранжево. Поставянето на някакъв модерен цвят по стените е евтин начин да направите старата къща на село да изглежда по-модерна. А и настроението Ви ще е по-свежо насред всички тези богати цветове!

 

Ако и Вашата стара къща на село разполага с външна стара мивка, Ви съветваме да я обновите или освежите. Това може да се случи с малксимално малко средства, като я почистите изключително старателно, вкарате малко цвят с малко боя и декорирате с каквато си изберете растителност.

Винаги има начин да накарате едно старо място да изглежда по-добре, дори и след десетилетия. Най-важното е желанието. Появи ли се то, всичко друго ще Ви се получава с лекота.

В момента, в който се захванете с обновяване на стара къща на село, ще се изненадате колко много креативни и иновативни неща ще ви хрумнат. Апетитът идва с яденето, а творческият процес – при сбогуването с мързела.

Старата Ви обновена селска къща може да се превърне в истински рай. Тя го заслужава.