Гаража е вашето лично място, където да правите нещата, които харесвате. Някои обичат да се занимават с колите си, други с дърводелство, трети с градинарство и четвърти със спорт. Гаража е точно това място, където да правите всичко това. Но с течение на времето трупаме много излишни неща, които разбираме, че не са ни потребни и осъзнаваме, че нямаме повече място. Ние събрахме няколко съвети за почистване на гараж, с които бързо и лесно да подредите гаража си.

Подредба на гараж

Първо трябва да извадите всичко от гаража си. За подредба на гараж първо трябва да разберете какво имате в гаража и да сортирате нещата, които наистина са Ви нужни, е добре първо да ги извадите. Този съвет ще ви помогне също така и да видите с какво място разполагате вътре в гаража.
Нашия съвет за това, което трябва да оставите в гаража Ви е да се запитате дали сте го използвали повече от веднъж през последната година. Дали работи или е развалено? Дали имате инструменти, които не могат лесно да се вземат под наем? Също може да се окаже, че имате няколко, предмета които правят едно и също нещо.
С отделените от вас предмети, започнете да разглеждате останалите неща, които сте извадили от гаража си. Още един съвет за почистване на гараж е, че можете да продадете излишните неща или да ги подарите. Имайте под ръка пластмасови кошчета, торбички и кутийки, за да си отделите елементите за продажба. Ако искате да спечелите малко пари от разчистването на гаража, можете да продадете онлайн всички ненужни предмети от вашия гараж.

Фирма за почистване на гаражи

Почистването на вашия гараж може да остави купчина големи боклуци отпред, като например стари мебели. Затова ще ви е необходимо фирма за почистване гаражи. За тази цел Кърти-Чисти-Извозва притежава собствен транспорт и можем да сме ви полезни в тази дейност, защото имаме всички законни разрешителни да извозваме тези ненужни купища боклук до място за рециклиране или депониране в законно сметище.

Как да почистим под на гараж от петната от масло

След като сте махнали всичко излишно преди да върнете нещата по мястото им Ви предлагаме съвет как да почистим под на гараж от петната от масло. Петната от моторно масло можете да премахнете като използвате един нетрадиционен метод, но полезен. С помощта на глинени гранули за котешка тоалетна можете да абсорбирате петното. Нужно е само да стоят възможно най-дълго като ги оставите до два дни. След това покрийте петното с течен сапун и оставете да престои един час и с качествена телена четка премахнете петното с кръгови движения.
За почистването на гаража ще е нужно да отделите време. Но няма да ви е нужно повече от два-три дни. Затова дано сме ви били полезни с нашите съветите за почистване на гараж