Мислите си, че някои домашни ремонти не са по силите ви, но всъщност ще ви дадем съвети за ремонт вкъщи, за който не е нужен професионалист. Прегледайте нашите съвети за ремонт и разберете кои можете да направите сами.

Ремонт на апартамент или къща – съвети за ремонт на хол

При ремонт на апартамент или къща нещо, което може да направите сами, когато правите ремонт на хол е да лакирате дървения под. Може да изглежда сложно, но за сметка на това ще бъдете много удовлетворени от това, че сте го направили сам. При ремонт на хол, за да лакирате дървения под най-важното е организацията и определени материали – валяк, четка, шкурка, прахосмукачка, кърпа и ръкавици. Първо трябва да изшлайфате пода, след това да почистите с прахосмукачката, да нанесете лака на стайна температура и да го оставите да изсъхне. Много важно е да не е на пряка слънчева светлина, затова можете да спуснете пердетата.

Съвети за ремонт на кухня

Лесен начин да преобразите сами своята кухня е като смените шкафчетата. Ако искате да смените своите шкафчета Ви предлагаме ценни съвети как да поправите шкафчетата в кухнята, например. На пръв поглед изглежда сложно, но пантите са направени так,а че да се напасват лесно като се завъртят няколко винтчета. Също можете да ги направите безшумни като си вземете от магазина самозалепващи се уплътнения. Важно е да се уверите, че повърхността е суха и чиста, за да се залепят безпроблемно. С нашите съвети за ремонт на кухня сами може да преобразите старите шкафчета като ги замените с нови и модерни.

Съвети за ремонт на баня

Нещо което можете да направите сами без да е нужен професионалист е поправка на душа в банята. Ако вашия душ е разхлабен и се мърда много лесно можете да го оправите като използвате монтажна пяна. Пяната обвива тръбата в стената и я фиксира на място, така че вашия душ ще работи като нов.

Съвети за ремонт на спалня - почистване на петна по тавана

Ако искате да направите ремонт на спалня, а тавана ви е с грозни петна от мухъл или течове, то може да се справите сами. Лесни решения за почистване на петната по тавана, с които лесно да се справите сами са, например, акрилните спрей бои за премахване на петна. С тях лесно сами можете да направите тавана ви да изглежда като нов.

Това са няколко простички, но ценни съвети за ремонт вкъщи, за който не е нужен професионалист. Но ако искате да правите големи промени и сериозен ремонт на апартамента или къщата се доверете на нашите услуги за Кърти Чисти и Извозва.