Всяка година искаме да знаем предстоящите тенденции в модата и декора и какво ще предстои следващата година. За това в тази статия искаме да ви покажем няколко тенденции в интериорния дизайн на детска стая през 2020/2021.

Детска стая обзавеждане вдъхновено от природата

От известно време детските стаи с цветовете от природата се открояват. През 2020/2021г. за детска стая ще се развива декорът, който заимства от природата – от семпъл до елегантен. Обзавеждане вдъхновено от природата ще са естествената дървесина и естествените тонове, които ще са много актуални през 2020/2021. Цветове като прасковено-коралово и ръждивите кафяви нюанси ще запазят нещата спокойни и неутрални в детската стая. Листата в много нюанси на зелено и вдъхновени от папратите в природата са чудесен начин за декориране на детска стая за 2020/2021г.

Обзавеждане на детска стая в зелено

Тази година, когато става въпрос за обзавеждане на детска стая, тъмният, мрачен нюанс на зелено ще е много актуален. Макар да изглежда мрачен и драматичен, това зелено може добре да се съчетае с цялостния интериор. Обзавеждане на детска стая в зелено ще е актуален за 2020/2021.

Дъгата ще е сред тенденциите за детска стая през 2020/2021

Дъгата се появи като основен мотив през 2019 г. Тази година дъгата ще е актуална също, но със по-приглушени цветове. Със своите земни цветове ще е сред тенденциите за детска стая през 2020/2021. От ваденки, възглавници, чаршафи и други, тази шарена, забавна тенденция със сигурност ще е една от топ тенденциите.

Цитруси - тенденция за детска стая през 2020/2021

Тази удивителна тема добавя прилив на ярък цвят, като едновременно с това дава на родителите възможност за неутрализиране на половете. Тенденция за детска стая през 2020/2021 са всякакви цитруси като мандарини, портокали, лимони, грейпфрути и ще ги намерим по калъфки, чаршафи, стени, тапети и други.

Бохо стилът като обзавеждане за детска стая

Днес бохо стилът като обзавеждане за детска стая съчетава съвременното обзавеждане с етно предмети, цветни постелки и сантиментални вещи. Този стил изглежда малко небрежен, но спокоен, уютен и удобен.

Обзавеждане на детска стая за момче

Дизайнът на обзавеждане на детска стая за момче 2020/2021 ще впечатлява с разнообразието от решения. Актуално ще е всичко свързано с природата, фентъзи елементи, наситени или пастелни цветове. В зависимост от възрастта на детето, обзавеждане на детска стая за момче 2020/2021 ще дава възможности за опознаване на света, почивка, учене и самоизразяване.

Обзавеждане на детска стая за момиче

Дизайнът в обзавеждане на детска стая за момиче 2020/2021 ще е изискан и индивидуален. Общите тенденции са склонни към големи, но елегантни декоративни елементи, меки пастелни цветове, също вдъхновени от природата. Не забравяйте, че това е територия на вашето дете, така че декорът на спалнята за момичета трябва да отразява нейните първи интереси – играчки за момичета, любими книги и бижута. Флоралната тенденция ще е актуална и през 2020/2021. Цветовете розово и сиво съчетани във флорални мотиви ще са актуални за обзавеждане на детска стая за момиче през 2020/2021.