Къртачни услуги - Къртене на най-добри цени

Фирма Кърти-чисти-извозва® предлага професионални къртачни услуги на територията на София и областта. Ние извършваме къртачни услуги в частни домове, апартаменти, офис сгради. Компанията предлага професионален демонтаж на стени и прегради от различни материали – тухла, бетон или панелни стени. Доверете се на професионалистите! Гарантираме качествено къртене на най-добри цени.
Преди да започнем с демонтажа на стени и прегради, нашите експерти извършат инспекционни проверки на всички съоръжения, за да се определи характера на разрушените стени, за да бъде свършена работата правилно и безопасно. Освен това е налице грубо почистване на всичкия строителен боклук. Фирмата извършва извозване на отпадъците от разрушени стени и дава насоки за собствениците на жилища за максимална защита от прах и мръсотия при строителни работи и къртене.

Характеристиките на нашата работа са свързани основно с къртене и демонтаж на стени и прегради, ако е необходимо задължително да се извършва с преразпределение на товари с помощта на временни подпори. Къртене и събаряне на стените се практикува така, че след това да може да инсталирате всички необходими джъмпери отново и на местата им. Разбираемо е, че премахването на стените не може да бъде изпълнено само от специалисти. Нашите експерти ще направят всичко възможно, за да не навреди къртенето на цялостния дизайн на помещението. Освен това винаги остават отломки по отстраняване, а за тях има услуга по извозване на строителни отпадъци, която е изгодна за клиента.

Чрез поръчка на услуга събаряне и преместване на стените в нашата компания, вие със сигурност ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила и норми на строителството.

Къртачни услуги

Цени за къртачни услуги