Няма съмнение, че банята е най-трудната за ремонтиране част от всяко жилище. Въпреки това  тя е едно от най-често ремонтираните помещения. Ако е дошъл моментът за ремонт и на Вашата баня и имате нужда от къртачни услуги, свързани с къртене на стари плочки от пода и стените на Вашата баня, то фирма „Кърти-чисти-извозва”® е на разположение. Ние сме най-добрата алтернатива за къртене на баня на най-добри цени в София. Имаме богат опит в услугите свързани с къртене, ремонт и реновиране на баня.

Как протича процесът по къртене на баня?

Нашите специалисти ще демонтират и премахнат захабената санитарна техника, след което бързо и професионално ще изкъртят настилката и облицовката от фаянсови плочки, мозайка, теракота. И забележете – на възможно най-ниски цени за столицата!
Това не е работа за аматьори. Изисква предварителни познания за разположението на водопроводната и ел. инсталация в помещението, тяхното изключване и изолиране, за да бъдат последващите дейности безопасни и безвредни за сградната инсталация. Едва след подготвителните работи, нашият екип ще се заеме с къртене на мазилка, къртене на мозайка или фаянс до пълното почистване на помещението и извозването на строителните отпадъци и ненужен санитарен фаянс до законно сметище със собствен транспорт. Имате ли план за ремонт на банята – доверете ни спокойно тази задача.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време! Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за къртене на баня