Намирането на професионална фирма за къртачни услуги, която да извършва качествено къртене на кухня на най-добри цени в София не е лесна задача.

Тук идваме ние от “Кърти-чисти-извозва”® за да предложим своя дългогодишен опит в къртене на кухни. Ние ще се погрижим за демонтирането на старите кухненски мебели и уреди, както и на всичко старо и ненужно, за да дадем път на новото. Работата по къртене на кухня включва изнасяне на цялото налично оборудване и шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и настилки, къртене на стени или ниши и освобождаване на чист терен за ново модерно обзавеждане.

Професионална фирма за къртене на кухня

Ако е дошъл ред за ремонт на Вашата кухня – доверете се на професионалистите от кърти-чисти-извозва.com. Защото от много години нашата фирма за къртачни услуги премахва старото, за да даде път на вашите нови мечти. Ние ще демонтираме от кухнята ви старите вградени уреди или изхабени кухненски шкафове, ще изкъртим плочки и настилки и ще почистим помещението до пълна готовност за осъществяване на вашата нова стилна кухня. И тъй като такива отпадъци не се изхвърлят в общинските контейнери – със собствен транспорт ще извозим строителните отпадъци до законно сметище. Да къртим кухня е едно от най-честите повиквания за нашите специалисти, можете спокойно да ни поверите тази задача.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за къртене на кухня