Една от основните и най-търсени услуги, които нашата фирма “кърти чисти извозва” ® предлага е услугата полагане на асфалт в София и то на най-добри цени за региона. Разполагаме със собствена техника за полагане на асфалт и квалифицирани за това служители. Ние предлагаме: полагане на асфалт на пътища, полагане на асфалт на частни алеи, полагане на асфалт на дворове, полагане на асфалт на паркинги, полагане на асфалт на детски площадки, полагане на асфалт на спортни съоръжения в София. Разполагаме със собствена механизация – валяци и машини за полагане на асфалт.
Предлагаме асфалтиране със закупен от нас асфалт или асфалтиране със закупен от клиента асфалт. Ако имате нужда от услугата полагане на асфалт в София на най-добри цени, то Вие сте на правилното място. Гарантираме най-конкурентните цени за асфалтиране в София и областта.

Полагане на асфалтова настилка цени

Полагане на асфалт е технология, която може да изпълнява само специализирана за това компания. Асфалтът се поставя в два слоя и се доставя горещ. Затова, ако решите, че трябва да имате асфалтова писта, предвидете и професионалисти, които качествено да я изработят.
Нашите цени за полагане на асфалтова настилка се определят от местоположението на обекта и някои допълнителни условия: премахване на стара асфалтова база, цена на асфалта в завода-производител, необходимостта от доставка на трошен камък, чакъл и пясък, възможности за рециклиране на изкъртения стар асфалт или повторната му употреба обратно на земята.  

Полагане на асфалт трябва да се направи в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалтът е склонен да повтаря профила на повърхността, върху която е поставен.
След полагането на асфалта, не е нужна почти никаква поддръжка. И да се повреди някъде повърхността, този материал позволява лесно да се ремонтира. Въпреки това е добре да знаете, че под горещото слънце той омеква и при точкови натоварвания се създават депресии в повърхността (хлътване). Прясно излят асфалт има нужда от два-три дни до пълно втвърдяване. Едва след това може да се използва по предназначение.
Полагането на асфалт е един от най-ефективните начини за изграждане на качествена пътна  настилка, когато стриктно се спазват последователността на технологията и точните пропорции в използваната смес. Професионално направена пътна настилка гарантира дългосрочната употреба и облекчен ремонт при механична повреда на пътното платно.

Ръчно полагане на асфалт в София и областта

Когато е необходимо, ние ще извършим полагане на асфалт и ръчно. За да стане това, предварително изравняваме земната основа, валираме първият пласт от едрокаменен чакъл, после се разтоварва асфалтът на предварително избрано място, за да бъде сместа след разтоварването достатъчно близо до мястото на неговото полагане.
Сместа се разпределя с лопата, така че да не стане ронлив или обратно да се удебели пластът.  Това е много важно условие за осигуряване на равномерност на покритието.

Полагане на асфалт се прави равномерно. Дебелината на слоя в насипно състояние след заравняване трябва да отговаря на посочената дебелина на покритието. Пластът при ръчна инсталация е 1,25-1,3 см. Горещата смес се изравнява с напречни профили ленти, предварително проверени с дървен шаблон. След това можете да продължите към уплътняване и валиране. Всички метални инструменти, който се използват в полагането на асфалта, са  предварително загряти, за да не създават твърди грудки.

Нашата фирма Кърти, чисти, извозва ви предоставя:
* адекватна цена за полагане на асфалт
* високо качество на полагане на асфалт
* краен срок за изпълнение на услугата полагане на асфалт
* висококвалифициран екип от професионалисти извършващи услугата полагане на асфалт


Ние сме това, което другите ще бъдат след време!

Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете  формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега.

Цени за Полагане на асфалтова настилка