Част от комплексната услуга кърти, чисти извозва е услугата почистване след направен груб строеж, ремонтни работи и къртене на стени в бетон. Почистването след ремонт често е досадна и трудоемка задача. Ние от фирма „Кърти-чисти-извозва”® ще почистим професионално вместо Вас. Услугата почистване след ремонт включва почистване на силно замърсени площи от строителни материали, бои и фин прах. Предлагаме лекота и чист вид дори след големи ремонтни работи.

Чистенето на строителни боклуци и премахването на всякакви опасни предмети навсякъде от вашия имот е от изключително значение, както за вас, така и за съседите, обществото и природата. Ние държим на екологичният начин на живот, затова и на приоритетна позиция за нас е важно къде ще бъдат извозени и изхвърлени всички непотребни материали. Чистене на строителен отпадък е основна част от задълженията на фирмата.

Почистване на строителни отпадъци

На строителната площадка едно от важните изисквания е качественото изпълнение на надеждни услуги. След ремонта остават купища отпадъците от строителната дейност, за които е от значение да се погрижим правилно. С допълнителните услуги по Кърти, чисти и извозва може да наемете контейнери за строителен отпадък, а служителите на фирмата, бързо, прецизно и коректно да свършат своята част от работата по почистване на строителен отпадък.
Добре е да се знае още, че видовете строителни отпадъци притежава уникални и често разрушителни ефекти. За да не бъдат такива генерирани свободно в околната среда е необходима професионална намеса.

Екипът на  „Кърти чисти извозва”®  е оборудван и работи с товари, изискващи специална обработка и документация, като например материали, съдържащи азбест. Това е един от по-икономически ефективните начини, с които може да се парира опасният ефект над околната среда.

Почистване на мозайка

Цялостно почистване на дом или офис, обновяването или строителството имат покритие и са може би най-важният етап от успешното приключване на проекта.
Наемането на нашия екип „Кърти-чисти-извозва”® за професионално почистване ще ви спести много време и нерви по пътя до постигане на приятна и ведра обстановка.
По този начин крайният резултат ще надмине очакванията Ви. Най-ефективните начини да се грижите и поддържате търговски площи изисква, домашната среда и обществените помещения чисти след ремонт е с наемане на услугите ни по почистване на мозайка.

Нашите цени предварително включват всички трудови такси и обезвреждане, без това да влияе на крайно предложената оферта по почистване на строителни отпадъци след къртене и ремонт.

Цени за почистване