Ако сте отлагали многократно основното  почистване на излишни стари дрехи, неработещи електроуреди, безброй дребни и непотребни вещи – време е да се възползвате от нашата помощ.

Защото можем да ви спестим много време и ровене из прахоляка и паяжините, да изнесем, натоварим и извозим всички ненужни битови отпадъци бързо и професионално. Запланувайте едно основно пролетно почистване на всичко ненужно, още сега създайте новата визия за употреба на мазето, тавана, гаража или пристройката в двора. Чудесно е да имате свое кътче за релакс, или малка домашна работилница, кът за игра на децата или студио за тийнейджърите в семейството. Нашият екип може само да постави началото на една нова творческа идея.

Почистване на битови и строителни отпадъци в София

Странни сме ние, хората, затрупваме живота си с вещи, свързваме се емоционално с тях и дори да не служат и работят вече, още ги пазим като скъпи спомени по тавани, мазета, гаражи, пристройки. Ако е дошъл моментът да се отървете от подобни вещи и търсите фирма с опит в услугата почистване на мазета, тавани и гаражи в София, то Вие сте попаднали на правилното място. Ние от кърти-чисти-извозва.com предлагаме почистване на помещения от битов и строителен отпадък на територията на София и областта.

Предлагаме почистване и извозване на ненужни вещи като: стари мебели, уреди, части, железарии и какво ли още не. Като фирма, която предлага къртачни услуги, ние самите създаваме големи количества строителни отпадъци при къртене на стени във Вашия дом или при къртене на бани, кухни, комини и т.н.. Поради тази причина сме се специализирали в услугата чистене и извозване на строителни боклуци. Отдаваме под наем контейнери за строителни отпадъци. Разполагаме и със собствен транспорт за извозване на събраните отпадъци до специализирани и лицензирани за целта сметища.

Ние сме това, което другите ще бъдат след време!
Затова не се колебайте – наберете телефона или попълнете формата ни за оферта и ние ще се отзовем сега!

Цени за чистене на мазета и тавани София